Hayır işte önce öyle şimdi böyle deyince şaşırdım![]()
![]()
Zaten yanında soyunmazmış heves etmene gerek yok ayollBen kimsenin yanında soyunmam![]()
Hayır işte önce öyle şimdi böyle deyince şaşırdım![]()
![]()
Zaten yanında soyunmazmış heves etmene gerek yok ayollBen kimsenin yanında soyunmam![]()
Heves ettiğim falan yok zatenZaten yanında soyunmazmış heves etmene gerek yok ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa bu konuda şu yüzden şey ediyorum sizin geçen ay bir cilveleşme sohbetiniz dönmüştü ondan sonra daha açık konuda çaktırmıyorsunuzHeves ettiğim falan yok zaten![]()
![]()
Cilveleşme falan olmamıştı siz olayı saptırmıştınız @destere ile birlikteAaa bu konuda şu yüzden şey ediyorum sizin geçen ay bir cilveleşme sohbetiniz dönmüştü ondan sonra daha açık konuda çaktırmıyorsunuz![]()
![]()
@Forumdash @destere
Kesin başka yerlerde bulusuyorsunuz artık
Arada bir uğruyorum onların şirketeKesin başka yerlerde bulusuyorsunuz artık![]()
![]()
![]()
Aaa tövbe zaten sana çaycılık teklif ediyordu oradan şüphelenmiştim 😱😱😱Arada bir uğruyorum onların şirkete![]()
![]()
Misafir olarak gidiyorum çaycılıkla işim yokAaa tövbe zaten sana çaycılık teklif ediyordu oradan şüphelenmiştim 😱😱😱
Koskoca Başkan yardımcısın asıl o sana çay hizmeti yapmalı sen oraya gidinceMisafir olarak gidiyorum çaycılıkla işim yok![]()
![]()
Yapıyor zaten başımda dört dolanıyorKoskoca Başkan yardımcısın asıl o sana çay hizmeti yapmalı sen oraya gidince![]()
Aaa tövbe tövbe sonra fesatsın diyorsunuz bana
Fesatsın işte niye o şekilde yorumluyorsunAaa tövbe tövbe sonra fesatsın diyorsunuz bana![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa tam sizin hakkında normal düşünücem diyorsun kı Faruk bey etrafımda fır dönüyor kelebek gibiFesatsın işte niye o şekilde yorumluyorsun![]()
![]()
Ben önemli bir insanım o yüzden etrafımda dolanıyorHahah Aaa tam sizin hakkında normal düşünücem diyorsun kı Faruk bey etrafımda fır dönüyor kelebek gibi![]()
![]()
![]()
Aaa belki çaycılık için ikna etmeye çalısıyordur bu önemli insana bulduğu meslekBen önemli bir insanım o yüzden etrafımda dolanıyor![]()
![]()
Onu başaramazAaa belki çaycılık için ikna etmeye çalısıyordur bu önemli insana bulduğu meslek![]()
Randevuyu ayarlayacam yakında gideriz
Tilki Kıza haber verip korumalarına bizi dövdürmeyi düşünebilir tedbirli gidelim bol oklava ileRandevuyu ayarlayacam yakında gideriz![]()
![]()
Ahaahah öyle bir şey yapamaz rahat olTilki Kıza haber verip korumalarına bizi dövdürmeyi düşünebilir tedbirli gidelim bol oklava ile![]()
![]()
![]()