Olmayan eşyayı nasıl bulayım senin gibi değişik teyzeler olmadığı için öyle bir şey üretilmemiştir benceHahah Aaa bul işte eskiciler her eşyayı bulur![]()
![]()
![]()
Olmayan eşyayı nasıl bulayım senin gibi değişik teyzeler olmadığı için öyle bir şey üretilmemiştir benceHahah Aaa bul işte eskiciler her eşyayı bulur![]()
![]()
![]()
Aaa ben onunla çocukları kışkışlasam korkmazlar sanırımOlmayan eşyayı nasıl bulayım senin gibi değişik teyzeler olmadığı için öyle bir şey üretilmemiştir bence![]()
![]()
Yani baston dediğin biraz ağır başlı olacak Sincaplı baston mu olur ayollAaa ben onunla çocukları kışkışlasam korkmazlar sanırım![]()
![]()
![]()
Hhha Aaa olsun zaten ihtiyar halimizde huysuz olmaz sanırım bizimYani baston dediğin biraz ağır başlı olacak Sincaplı baston mu olur ayoll![]()
![]()
Ponçik teyze derler sanaHhha Aaa olsun zaten ihtiyar halimizde huysuz olmaz sanırım bizim![]()
Sen hala çöp toplamaya devam mı bunun emekliliği yok sanırımPonçik teyze derler sana![]()
![]()
Kafama ne eserse onu yaparım bize karışan yokSen hala çöp toplamaya devam mı bunun emekliliği yok sanırım![]()
![]()
![]()
Ailen serbest bıraktı ozaman evede gelmiyorsun ne güzel sokakta yatıyorsun masrafın yokKafama ne eserse onu yaparım bize karışan yok![]()
![]()
Sokaklar benim evim zaten arada bir @sokak sanati nı da görüyorum sanatsal çalışmalar yaparkenAilen serbest bıraktı ozaman evede gelmiyorsun ne güzel sokakta yatıyorsun masrafın yok
![]()
![]()
![]()
Tenezzül edip bir cevap da vermiyor
@sokak sanati Emekli olduktan sonra o hayata alıştı bu konuya zor yürüyüp geldi şuan burada durmuş mesala uyuyor olabilirTenezzül edip bir cevap da vermiyor![]()
![]()
Sızmıştır bir yerde elbet karşıma çıkar sokaklar benden sorulur nasıl olsa@sokak sanati Emekli olduktan sonra o hayata alıştı bu konuya zor yürüyüp geldi şuan burada durmuş mesala uyuyor olabilir![]()
![]()
![]()
Bu yaşta sen iyi dayanıyorsun vlla bu tempoyaSızmıştır bir yerde elbet karşıma çıkar sokaklar benden sorulur nasıl olsa![]()
![]()
Ben senden küçüğüm seninki daha büyük başarıBu yaşta sen iyi dayanıyorsun vlla bu tempoya![]()
![]()
![]()
Amca diyorum ne küçüğü 😱😱😱Ben senden küçüğüm seninki daha büyük başarı![]()
![]()
Ben de sana teyze diyorum ona bakarsanAmca diyorum ne küçüğü 😱😱😱