onun sözleri bir iltifat gibiaynen haftasonu dilinden düşmezsiniz kesinn
onun sözleri bir iltifat gibi![]()
Benim zaten namım var, hadsiz.Hayır, ben o konuyu açarak senin nam kazanmanı sağladım.
Ben de ona ayar verdiğim mesajla listeye girmişim korksun benden melun![]()
![]()
Evet aynı tarz mesaj bu daAaa bu şey sanırım geçen haftada bu mesajınla vardın geçte olsa bir güldürüde ben atayım demiştim bu haftaya 9 ile 6.sırada olmuşsun bu sayedeGeçte olsa faydamız dokunmuş
![]()
![]()
![]()
Sende performans eksikliği hissedince devreye gireyim dedim
Ben artık bu seviyede yani orta segmentte devam ederimSende performans eksikliği hissedince devreye gireyim dedim![]()
Bayrağı geri al. Tadında bırakayım![]()
Karşılaştık en azındanBen artık bu seviyede yani orta segmentte devam ederim![]()
Neyse ben kaçayım iyi geceler
![]()
Hahah Aaa evet geçen hafta katkım olmadına üzülmüştüm bu hafta katkım olsun diye tekrar listeye koydum kıyağımı unutma Kel Amca beyEvet aynı tarz mesaj bu da![]()
![]()
Teşekkür ederim unutmam bu kıyağını buruşuk teyzeHahah Aaa evet geçen hafta katkım olmadına üzülmüştüm bu hafta katkım olsun diye tekrar listeye koydum kıyağımı unutma Kel Amca bey![]()
![]()
![]()
1 Çift baston hediye edersin artık ama seninkiler gibi kıytırık olmasınTeşekkür ederim unutmam bu kıyağını buruşuk teyze![]()
![]()
Benimkiler her zaman kalitedir ne kıytırığı1 Çift baston hediye edersin artık ama seninkiler gibi kıytırık olmasın![]()
![]()
![]()
Bana cicili bicili olsun şöyle çiçekli böcekli hatta bulursan sincap desenliBenimkiler her zaman kalitedir ne kıytırığı![]()
![]()
Bastondan bahsediyoruz nerden bulayım ben öyle bir şeyBana cicili bicili olsun şöyle çiçekli böcekli hatta bulursan sincap desenli![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa bul işte eskiciler her eşyayı bulurBastondan bahsediyoruz nerden bulayım ben öyle bir şey![]()
![]()