Olmayan eşyayı nasıl bulayım senin gibi değişik teyzeler olmadığı için öyle bir şey üretilmemiştir benceHahah Aaa bul işte eskiciler her eşyayı bulur
Olmayan eşyayı nasıl bulayım senin gibi değişik teyzeler olmadığı için öyle bir şey üretilmemiştir benceHahah Aaa bul işte eskiciler her eşyayı bulur
Aaa ben onunla çocukları kışkışlasam korkmazlar sanırımOlmayan eşyayı nasıl bulayım senin gibi değişik teyzeler olmadığı için öyle bir şey üretilmemiştir bence
Yani baston dediğin biraz ağır başlı olacak Sincaplı baston mu olur ayollAaa ben onunla çocukları kışkışlasam korkmazlar sanırım
Hhha Aaa olsun zaten ihtiyar halimizde huysuz olmaz sanırım bizimYani baston dediğin biraz ağır başlı olacak Sincaplı baston mu olur ayoll
Ponçik teyze derler sanaHhha Aaa olsun zaten ihtiyar halimizde huysuz olmaz sanırım bizim
Sen hala çöp toplamaya devam mı bunun emekliliği yok sanırımPonçik teyze derler sana
Kafama ne eserse onu yaparım bize karışan yokSen hala çöp toplamaya devam mı bunun emekliliği yok sanırım
Ailen serbest bıraktı ozaman evede gelmiyorsun ne güzel sokakta yatıyorsun masrafın yokKafama ne eserse onu yaparım bize karışan yok
Sokaklar benim evim zaten arada bir @sokak sanati nı da görüyorum sanatsal çalışmalar yaparkenAilen serbest bıraktı ozaman evede gelmiyorsun ne güzel sokakta yatıyorsun masrafın yok
Aaa evet şu @sokak sanati eseridir mesala nekadar gerçek çi 😱😱😱Sokaklar benim evim zaten arada bir @sokak sanati nı da görüyorum sanatsal çalışmalar yaparken
Hahah Aaa evet @sokak sanati öcü gibi çıktı karşımızaMeğer o da buradaymış bak hortlattık melunu @sokak sanati
@sokak sanati Emekli olduktan sonra o hayata alıştı bu konuya zor yürüyüp geldi şuan burada durmuş mesala uyuyor olabilirTenezzül edip bir cevap da vermiyor
Sızmıştır bir yerde elbet karşıma çıkar sokaklar benden sorulur nasıl olsa@sokak sanati Emekli olduktan sonra o hayata alıştı bu konuya zor yürüyüp geldi şuan burada durmuş mesala uyuyor olabilir
Bu yaşta sen iyi dayanıyorsun vlla bu tempoyaSızmıştır bir yerde elbet karşıma çıkar sokaklar benden sorulur nasıl olsa
Ben senden küçüğüm seninki daha büyük başarıBu yaşta sen iyi dayanıyorsun vlla bu tempoya
Amca diyorum ne küçüğü 😱😱😱Ben senden küçüğüm seninki daha büyük başarı
Ben de sana teyze diyorum ona bakarsanAmca diyorum ne küçüğü 😱😱😱