11 Temmuz 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İzlemeden yorum yapmadım dedim Mert zaten. :):GDG:

Bu arada Kapış Kapış'ı beğendiniz mi ya? Ben izlerken çok sıkıldım. Tamam stüdyo ve ödüller çok güzel ama eğlenceli bir yarışma değil...

Ben de beğendim. Yarışmacılar eğlenceli bence. :)

Sence kim olabilirdi Esra?

Aslında bu yarışmayı Suheyl ve Behzat Uygur ikilisi sunsa bence en çok izlenen yarışma programı bile olabilirdi. Bu ikilinin bu zamana kadar sunupta kötü reyting alan pek yarışması yok. Bir atv'deki program iyi gitmemişti diye hatılıyorum. Ama bu ikili genelde Kanal D'de ekrana gelen yarışmaları sundular ve hep Kanal D'de başarılı oldular. O yüzden bu tür programla iyi bir dönüş olabilirdi diye düşünüyorum. :)

Bence yeni bir BBEB olabilir program. Ama olsa bile gelecek sezon PT2`de devam eder. X Factor olur haftasonu büyük ihtimalle.

Bence yeni bir BBEB olabilir program. Ama olsa bile gelecek sezon PT2`de devam eder. X Factor olur haftasonu büyük ihtimalle.
Yazlık bir iş olur bence bu. Ödüller çok pahalı. Kanal D altından kalkamaz 2. kuşakta olduktan sonra. :)

X Factor'un de nedense tutacağına inanmıyorum. Boşa masraf gibi Sinan Akçıl olduktan sonra o juri üyeliğinde...
:5:

Şükru cok komik ya :F

- - - Ekleme - - -

zengin kız fakir oglan reklam 22.33

Senin adınıbile bilmiom bn @mrt-06 mert mi atacanmı adın @mrt-06