11 Temmuz 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Esra bence bazı kalıplaşmış düşünceleri bırak yani ne olmuş adam Kanal 7'de çalışmış? Erhan Çelik 2000'ler de Show Haber'den yetişmedir. Ayrıca Erhan Çelik İle Show Haber'i izledin mi? Ben izledim ve diğer Kanal D , Star TV'de ne veriliyorsa Show Haber'de de aynı haberler veriliyor. Kanal 7 haberde tüm haberleri hazırlayan Erhan Çelik değil onlarca kişi var haber editörleri muhabirler ajanslar vb. yanlı olması Kanal 7 yönetimi ile ilgili sunucusu ile değil izlemeden karşılaştırmadan kalıplaşmış düşünceler ile bu adam Kanal 7'de haber sundu izlemem kesin yanlıdır demek çok yanlış.

Ayrıca Gizli Dünyalar zaten Show TV'nin dizisiydi. :ok:
İzledim ve son derece taraflı haberleri Mert. 😉

Gizli Dünyalar Show TV'nin dizisiydi belki ama şu anda yayınlanabilecek bir kalitede değil dizi. :)

evet kapış kapışın stüdyosunu bende çok beğendim iyi olmuş ama en çok rekorlar dünyası güzel di

xBUGRAx post: 1365967' Alıntı:

Seyirci yerleri aşağıya iniş falan çok beğendim. :D

Aşağı inişi kadınlar iyi beceriyo Valla. :D

- - - Ekleme - - -

Kapış Kapış reklam dönüşü 21.01

Valla ben rast geldigimde salih kusunu severek izliyorum. Sanirim kalitesiz mizah yoksunu bi izleyiciyim

Son düzenleme:

İşte bende bunu diyorum ya izlemeden yargılama yapma bence.😉
İzlemeden yorum yapmadım dedim Mert zaten. :):GDG:

Bu arada Kapış Kapış'ı beğendiniz mi ya? Ben izlerken çok sıkıldım. Tamam stüdyo ve ödüller çok güzel ama eğlenceli bir yarışma değil...

mrt-06 post: 1366013' Alıntı:
Ödül toplaması çok eğlenceli bence. :D
Bilmiyorum bu tür yarışmalar bence miyadı dolan yarışmalar. Eskisi kadar heyecan vermiyor izlerken. Eğlendirmek açısından düşünüyorlarsa o zaman sunucu çok çok yanlış...

Bilmiyorum, bu tür yarışmalar bence miyadı dolan yarışmalar. Eskisi kadar heyecan vermiyor izlerken. Eğlendirmek açısından düşünüyorlarsa o zaman sunucu çok çok yanlış...
Çok iyi bir seçim bence Hayat Bilgisi'nde de vardı gayet eğlenceli sunuyor.

Miyadı dolmuş diyorsunda baksana üste baya iyi izlenme oranları almış. Şimdi de Kanal D fanı oldu. :F :F ( Şaka tabii ki )

Çok iyi bir seçim bence Hayat Bilgisi'nde de vardı gayet eğlenceli sunuyor.

Miyadı dolmuş diyorsunda baksana üste baya iyi izlenme oranları almış. Şimdi de Kanal D fanı oldu. :F :F ( Şaka tabii ki )
Reyting olarak bakmıyorum ben şu an. Ayrıca yarın alacağı reyting 3-4 civarında olur kanımca. SBT poh pohlamasıyla şu an böyle reytingleri. :)