Kanal D'nin yarışması casttan seçme bence.:5:
Salih Kuşu mu? :chargrined:Bugün Salih Kuşu'nu tercih edeceğim.2 gündür Show izliyorum.Ben de mi Show'cu oldum nedir?? @mrt-06
Aga sezonun ilk fragmanında Polatın akıbeti belli olacaktırtakas post: 1365923' Alıntı:off be perşembe şimdi vadi izliyo olsak ah ah çok özledim çok büyük bi merakla ilk fragmanı bekliyoruz ama çok var daha
Hep aynı damgayı vuruyorlar. BBEB`de 8 reyting aldığı zamanlar cast diyorlardı, o zaman Yaparım Bilirsin 1 reytingle seyircileri bile casttı. Kimsenin programdan haberi yoktu kim gelecek izlemeye.Kanal D'nin yarışması casttan seçme bence.:5:
Reytinger post: 1365922' Alıntı:Umarım Salih Kuşu iyi gider.
Dislike veren arkadaşnedenini açıkla. :winkk: @dizi kolik
Çok kaliteli (!) ya nerden de buldun bu diziyi dedim? :GDG:Reytinger post: 1365925' Alıntı:
Show'dan buldum. @mrt-06 ya bıraktım sözü...
Çok kaliteli (!) ya, nerden de buldun bu diziyi dedim? :GDG:
Başı çok sıkıcı geldi ama sonra açıldı. Soru ve hediye kısmı çok iyi.Kapış Kapış'ı çok beğendim.
Esra bence bazı kalıplaşmış düşünceleri bırak yani ne olmuş adam Kanal 7'de çalışmış? Erhan Çelik 2000'ler de Show Haber'den yetişmedir. Ayrıca Erhan Çelik İle Show Haber'i izledin mi? Ben izledim ve diğer Kanal D , Star TV'de ne veriliyorsa Show Haber'de de aynı haberler veriliyor. Kanal 7 haberde tüm haberleri hazırlayan Erhan Çelik değil onlarca kişi var haber editörleri muhabirler ajanslar vb. yanlı olması Kanal 7 yönetimi ile ilgili sunucusu ile değil izlemeden karşılaştırmadan kalıplaşmış düşünceler ile bu adam Kanal 7'de haber sundu izlemem kesin yanlıdır demek çok yanlış.
İyi gidiyor dediğin gibi ama Erhan Çelik Kanal 7'ye çevirdi resmen kanalı. Gizli Dünyalar'ı da aldı ya Show zaten hiçbir farkı kalmadı Kanal 7'den.
Bazen her şey reyting değildir. Ana haberler mümkün olduğunca erken başlamalı. Mesela bu konuda Star ve Fox'u seviyorum.
takas post: 1365919' Alıntı:onların tüm yarışmalara ajanstan alınma oyunculardan kurulu zaten bbeb şanslı masa falan alayı yalan dolan
EveN post: 1365941' Alıntı:Başı çok sıkıcı geldi ama sonra açıldı. Soru ve hediye kısmı çok iyi.
Twitterda millet kim benle Kapış Kapışa katılır diyor hala cast diyorlar.
Kapış Kapış reklam 20.45