11 Temmuz 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Yeni sezon gelsin ya. Eski dizileri özledik. Bilhassa Karagül.

Umarım Salih Kuşu iyi gider.
Dislike veren arkadaşnedenini açıkla.
:winkk: @dizi kolik

off be perşembe şimdi vadi izliyo olsak ah ah çok özledim çok büyük bi merakla ilk fragmanı bekliyoruz ama çok var daha

Keşke dünyanın en iyi kanalı kanal d aşk memnu yu yayınlasın

Kanal D'nin yarışması casttan seçme bence.:5:
Hep aynı damgayı vuruyorlar. BBEB`de 8 reyting aldığı zamanlar cast diyorlardı, o zaman Yaparım Bilirsin 1 reytingle seyircileri bile casttı. Kimsenin programdan haberi yoktu kim gelecek izlemeye.

Bugùn Zengin kız fakir oglan günù.....

Esra bence bazı kalıplaşmış düşünceleri bırak yani ne olmuş adam Kanal 7'de çalışmış? Erhan Çelik 2000'ler de Show Haber'den yetişmedir. Ayrıca Erhan Çelik İle Show Haber'i izledin mi? Ben izledim ve diğer Kanal D , Star TV'de ne veriliyorsa Show Haber'de de aynı haberler veriliyor. Kanal 7 haberde tüm haberleri hazırlayan Erhan Çelik değil onlarca kişi var haber editörleri muhabirler ajanslar vb. yanlı olması Kanal 7 yönetimi ile ilgili sunucusu ile değil izlemeden karşılaştırmadan kalıplaşmış düşünceler ile bu adam Kanal 7'de haber sundu izlemem kesin yanlıdır demek çok yanlış.

Ayrıca Gizli Dünyalar zaten Show TV'nin dizisiydi.

takas post: 1365919' Alıntı:
onların tüm yarışmalara ajanstan alınma oyunculardan kurulu zaten bbeb şanslı masa falan alayı yalan dolan

bbeb cast degil ! cünku bn bilmem ikizim bilir programindaki serkan ve sercan morova bilgi universitesine gidiolar... Muhendis olcaklar.. diger kızlar ise yani düz saclı olan izmirde yasio yani cast yokkkk
@takas nerden biliyorum: Facedennn.. Onlarin facesini ekledim @mrt-06 yani @EveN hakliiii
@takas

Son düzenleme:
Bütün kanallar İftar Vaktini veriyor ama Show ve Starda tık yok.

EveN post: 1365941' Alıntı:
Başı çok sıkıcı geldi ama sonra açıldı. Soru ve hediye kısmı çok iyi.

Twitterda millet kim benle Kapış Kapışa katılır diyor hala cast diyorlar.

Kapış Kapış reklam 20.45

Stüdyo çok güzel.
Kapanmadan Kazan gibi koyu değil.