11 Ocak 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her hafta öyle diyoruz da bir türlü alt üstü edemedi. Bir kere 7'yi gördü sadece. :S

Bir zamanların Karadayı izleyenleri gibi olduk. Sürekli haftaya haftaya diyip duruyoruz. :F:F

Neyse onlar total'de muratlarına erdi belki biz de a/b'de ereriz. :D
Takdir-e Şayan bi yorum :F:F

dila bgün reytingi yükseltebilir hem hastane var hem bebek öldümü hemde dizide bol bol isilah var :))))

huzur sokağı erken başlayarak dilaya gol atmaya çalışıyor dilacılar uyanın :))))))

Huzur Sokağı yeni bölüm 20.30 yuh. :D Neyse ben kaçar Dila hanımın "artık" a/b'de yükselmesi dileğiyle. :D

Bilal Feyzayı affettiyo of hiç romantik değilsiniz hiçte yakışmıyorsunuz:T:

Laa nerde reyting bol hemen kon :X Huzur izliyodun noldu? :F:F

dilayı izlermiyim hacı :))) dila huzurdan daha kötü dizi atamlar adanayı texsasa çevirdi herkesin elinde bir silah . sanırsın yeni dogan çocuklar annelerin karnında silahla doguyor :))))))))))))) ben fragmana baktım fragman tam tns deneklerinin istediği gibiydi. huzurun fragmanına bakmadım ne var bilmiyorum :)))

Huzur Sokağı'nda süreyi yanliş hesaplamişlar 2 dk'si vardi en az :F:F

20:30 Huzur Sokağı (jenerik) başlıyor...

dilayı izlermiyim hacı :))) dila huzurdan daha kötü dizi atamlar adanayı texsasa çevirdi herkesin elinde bir silah . sanırsın yeni dogan çocuklar annelerin karnında silahla doguyor :))))))))))))) ben fragmana baktım fragman tam tns deneklerinin istediği gibiydi. huzurun fragmanına bakmadım ne var bilmiyorum :)))
dila huzurdan kotu mu sen dızınden anlamıyon bence :=)

- - - Ekleme - - -

ahanda huzur baslıyomus :D aghahahaha dila gozunu krktms :d