Neyse ikimizin görüşü farklı boşver. Hadi ben kaçar kendinize iyi bakınhuzur 1 reyting artar diloş 2,5 reyting artar :=)
- - - Ekleme - - -
ıslenene ana konu aynı degıl mı dizide?== genc yaslı fark etmez ıkı dızı ıcın
Neyse ikimizin görüşü farklı boşver. Hadi ben kaçar kendinize iyi bakınhuzur 1 reyting artar diloş 2,5 reyting artar :=)
- - - Ekleme - - -
ıslenene ana konu aynı degıl mı dizide?== genc yaslı fark etmez ıkı dızı ıcın
Dur dur dur
Neyse ikimizin görüşü farklı boşver. Hadi ben kaçar kendinize iyi bakın
En güzel diziler daima ara verir Amerikan dizileri neden bu kadar cok ülkeye satılıyor sanıyorsun Adamlarda takip sıkıntısı yaşanmıyor 1 hafta verilir ertesi hafta verilmez kaçirdiğini izlersin 4 hafta verirler verirler yine ara verirler kaçirdiğin bölümleri izlersin Huzur Sokağı yep yeni bi devrim açıyor bu konudakocanın artı k gazı kactı bır kere dususe gectı cıkması zor her 1 hafta yayında 2 hafta ara 3,5 kımın atcagını goruruz d
İlginç bi düşünceyalnıs sıralama yapmısın
dila 1
as 2
koçan 3
ab
dila 1
1 hafta ara verdi. 14 Ocakta başlıyorDur dur dur
Deniz Yıldızı neden bu hafta yok ?
Sıralamalar doğru olmuş Huzur AB'de birinci olsun yeterTotoşda silahlar konuşssun AB'de klasslaryalnıs sıralama yapmısın
En güzel diziler daima ara verir Amerikan dizileri neden bu kadar cok ülkeye satılıyor sanıyorsun Adamlarda takip sıkıntısı yaşanmıyor 1 hafta verilir ertesi hafta verilmez kaçirdiğini izlersin 4 hafta verirler verirler yine ara verirler kaçirdiğin bölümleri izlersin Huzur Sokağı yep yeni bi devrim açıyor bu konuda
Hacı destere ve emre kaç gün banlandılar?
Sıralamalar doğru olmuş Huzur AB'de birinci olsun yeterTotoşda silahlar konuşssun AB'de klasslar
Huzuru mu izleyeceksin ?
Sıralamalar doğru olmuş Huzur AB'de birinci olsun yeterTotoşda silahlar konuşssun AB'de klasslar
dıla ve as kapısır
Yeşim devreye girince forumda Huzur vırakmıcam Enrikalarin yeni kraliçesi olcak Nuran Devresi bekle derimHuzuru mu izleyeceksin ?
Bilal Ve Feyza Aşkı bitince söyle bende izlemeye başlıyayım
ab reytinglerinde sorun var bu hafta ab'de de kendini gösterecek diziDilayı da A/B`de hep zirveye koyuyorsunuz da, daha Arka Sokakları bile geçemiyor A/B`de.
Dilayı da A/B`de hep zirveye koyuyorsunuz da, daha Arka Sokakları bile geçemiyor A/B`de.
Ahha ahh bi bilsem..Nasıl geçer bu forum Canım iyice sıkılcak gece 1'e doğru hiç olmazsa onlarla 2'eya kadar 2 lafın belini kırıyorduk
Hacı destere ve emre kaç gün banlandılar?
en izlencek diziyi burakıyon izlemiyon beaa oldu mu bu :=)Dila'yı izlemiyorum artık. Ama tabi ki gönlüm Dila'dan yana.
Hadi ben derse. Dila'ya başarılar. Huzur Sokağı 2. Arka Sokaklar 3. olsun.
destere takas emreeeee bu forumda olmas sa olmaz !! :=)
Ahha ahh bi bilsem..Nasıl geçer bu forum Canım iyice sıkılcak gece 1'e doğru hiç olmazsa onlarla 2'eya kadar 2 lafın belini kırıyorduk