Asıl şimdi zafer kutlaması yapman gerekYalnız çiçekten sora tozuttu zaten diğer şarkıları ilk 3 şarkısının etkisinde değil uğraşma gereği bile duymuyorum@kerem
İyi ki hatırlattın gideyim oy kullanayımSarki dedin de Top 10'a liste yaptin mi sen?
Asıl şimdi zafer kutlaması yapman gerekYalnız çiçekten sora tozuttu zaten diğer şarkıları ilk 3 şarkısının etkisinde değil uğraşma gereği bile duymuyorum@kerem
İyi ki hatırlattın gideyim oy kullanayımSarki dedin de Top 10'a liste yaptin mi sen?
Bosverin onu ya, @dreamy gibiler yüzünden forumda iyice sisirilmisti zaten.Yalnız çiçekten sora tozuttu zaten diğer şarkıları ilk 3 şarkısının etkisinde değil uğraşma gereği bile duymuyorum@kerem
Gerçekten@Yiğitt Sizi hazırladı ama kendisi kayboldu
Kızın sesini harciyor SamsunBosverin onu ya, @dreamy gibiler yüzünden forumda iyice sisirilmisti zaten.
Neyse ki balonu patladi.@Forumdash
Vİdeo editlıyor yukluyor filanHande'n listeye giremeyecekti yoksa.
Yok liste yarin aksama anca hazir olur.
Tokyo'yu özledim, Nairobi'nin durumunu merak ediyorum bende.Aaa tamam izledim onu @kerem lerle yrumladım sen yoktun ama sende gelince senlede konusmustuk haklı çıktım kardeşlik konusunda diye
Bosverin onu ya, @dreamy gibiler yüzünden forumda iyice sisirilmisti zaten.
Neyse ki balonu patladi.@Forumdash
Haaah @kerem benden iyi biliyor
Sayemde Hande'n hala listede olacak.Vİdeo editlıyor yukluyor filanDur gideyim listemi yapayım
Tokyo değilde o pırasa burunlu kız gözüme girmiştiTokyo'yu özledim, Nairobi'nin durumunu merak ediyorum bende.@Forumdash
Pirasa burunlu ne ya?
Benden daha karadenizli kız vllaPirasa burunlu ne ya?
Palermo'ya cok iyi laf sokusu efsaneydi hala unutamadim.Oglunu bile kullandilar kadinin.
Sorma midem bulandi ya, Helsinki'yi duyar kasmak icin zorla gay yapmislar garibim. Hic yakismiyor öyle birine o hareketler.Benden daha karadenizli kız vllaBenim öyle burnum yok@Forumdash
Palermo ve o şişman adam olayları bence o sezonun tek kötü yanıydı
Tokyo'yu özledim, Nairobi'nin durumunu merak ediyorum bende.@Forumdash
Dizi gerçekten kötuyse tokyoyu ben de gömucemBenden daha karadenizli kız vllaBenim öyle burnum yok@Forumdash
Palermo ve o şişman adam olayları bence o sezonun tek kötü yanıydı
5.sezonda partneri istanbul olursa yada yunanlı birisi adını constantinepolis yaparsaSorma midem bulandi ya, Helsinki'yi duyar kasmak icin zorla gay yapmislar garibim. Hic yakismiyor öyle birine o hareketler.@Forumdash
Dizi gerçekten kötuyse tokyoyu ben de gömucem
Abicim bazen ergen damarları tutsada sonucta benim abicim yanıSorma midem bulandi ya, Helsinki'yi duyar kasmak icin zorla gay yapmislar garibim. Hic yakismiyor öyle birine o hareketler.@Forumdash
İstanbul yamac olacak diye dedikodu çıkmıs çukurdan yamac karakteri oraya geçecek diye5.sezonda partneri istanbul olursa yada yunanlı birisi adını constantinepolis yaparsaŞaşirmam.
O takip ettiğin cocuk mu dedi yoksaİstanbul yamac olacak diye dedikodu çıkmıs çukurdan yamac karakteri oraya geçecek diye@kerem
Ankara yapacaklardi aslinda ama iptal etmisler.5.sezonda partneri istanbul olursa yada yunanlı birisi adını constantinepolis yaparsaŞaşirmam.
Tokyo'nun Sucu Ne?Dizi gerçekten kötuyse tokyoyu ben de gömucem
Tokyo sonucta dizinin herşeyiAnkara yapacaklardi aslinda ama iptal etmisler.
Tokyo'nun Sucu Ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?