@kerem ler son sezonada kötü diyordu ne oldu ben beğendimevet ama kötü diyorlar Gerçekte kötyse 3-4-5 bölüm yardılarim
@kerem ler son sezonada kötü diyordu ne oldu ben beğendimevet ama kötü diyorlar Gerçekte kötyse 3-4-5 bölüm yardılarim
Öyle saniyorsun bence.Sanırım bu forumda şarkı ve dizilerde bir benim kalitem düşük değil çünkü herkes cıvıtıyor bir ben sağlam duruyorum @xemrexxx
İşe yaramaz birşeyi ne dinliyorum ne izliyorum
Hayır ben yoğun değilim. Kendimi hazırlıyorum hatta @kerem @YiğittAaa ona pazartesi bende baslıcam sizlerle @Forumdash ama @Yiğitt yoğunmus sanırım
evet 3.sezon da kötuydu 4 de kötu diyorlar Sen nasıl beğendin ya izlemedin ki@kerem ler son sezonada kötü diyordu ne oldu ben beğendim
O konuda @Forumdash abicimi örnekledimÖyle saniyorsun bence.
Aleyna Tilki dinlemeye bile baslarsin yakinda.
8 bölüm degil mi zaten? Kalan 3 bölümü izlemeyeceksin yani?evet ama kötü diyorlar Gerçekte kötyse 3-4-5 bölüm yardılarim
Okurken 5.bölümü izlemiş gibi oldum Daraaalll geldi8 bölüm degil mi zaten? Kalan 3 bölümü izlemeyeceksin yani?
En kötü bölüm 5. bölümmüs bu arada. 6'dan sonra aciliyormus. @Çiğdem
Berlinin hortladı sezon değilmi nasıl izlemedim ayoll @keremevet 3.sezon da kötuydu 4 de kötu diyorlar Sen nasıl beğendin ya izlemedin ki
Ama değilim demişti o gün @kerem
Ama değilim demişti o gün @kerem
Hatta ilk o Pazartesi baslayalim demisti. Ne is anlamadim.
Yalnız çiçekten sora tozuttu zaten diğer şarkıları ilk 3 şarkısının etkisinde değil uğraşma gereği bile duymuyorum @keremSon cıkan şarkılari için yaptiğim yorumlarina bak
Sarki dedin de Top 10'a liste yaptin mi sen?Son cıkan şarkılari için yaptiğim yorumlarina bak
Hatta ilk o Pazartesi baslayalim demisti. Ne is anlamadim.
Aaa tamam izledim onu @kerem lerle yrumladım sen yoktun ama sende gelince senlede konusmustuk haklı çıktım kardeşlik konusunda diyeHortlamadı
flashback yaptılar
@Yiğitt Sizi hazırladı ama kendisi kaybolduHatta ilk o Pazartesi baslayalim demisti. Ne is anlamadim.