Geliyor o zaman
Parlakçılarin ablası
@kerem sanırım çukur dısında izlediği dizi iyi dizi yok Oda olmasa durumu çok kötüydüBenim niye haberim yok bundan?
Benim de simdi haberim oldu.
Geliyor o zaman
Parlakçılarin ablası
@kerem sanırım çukur dısında izlediği dizi iyi dizi yok Oda olmasa durumu çok kötüydüBenim niye haberim yok bundan?
Benim de simdi haberim oldu.
Parlak Takiminda @Çiğdem yok, ne bicim parlakci anlamadim.Geliyor o zaman
Parlakçılarin ablası
Aaa son konuya bak cnm döndüm @ForumdashParlak Takiminda @Çiğdem yok, ne bicim parlakci anlamadim.
@Çiğdem erkeklere ilgi duydugu icin erkek dizilerini izliyor.@kerem sanırım çukur dısında izlediği dizi iyi dizi yok Oda olmasa durumu çok kötüydü
Parlak şeysine konuk juri olarak alHahahah @kerem in haberinin olmasına gerek yok ben kulube ekliyorum
Beynim yandı@Çiğdem erkeklere ilgi duydugu icin erkek dizilerini izliyor.
O zaman Türkiye'deki bütün kadinlar lezbiyen olmus oluyor. 😱 @Forumdash
Hekimoglu'nu izledim, sardi ama devam etmedim nedense.Hem de hala izliyor Ama dizi parlak doldu bilemedim şimdi Bariş, yamaç filan derken @kerem
onsuz başladilar
Aaa kadının erkek izlemesi normal zaten ayoll Forumun erkekleri erkeğe ilgi dyması normal değil @Forumdash@Çiğdem erkeklere ilgi duydugu icin erkek dizilerini izliyor.
O zaman Türkiye'deki bütün kadinlar lezbiyen olmus oluyor. 😱 @Forumdash
Babil'i de izliyoruz.Çukur dısında zaten diğerlerine dizi diyemeyiz oyüzden izlesin abicim @kerem
o devamlı izlenecek dizi değil Galip Dervişi biliyorsundur. Onun gibi birbirinden bağimsiz vaklar olunca herhangi bi hafta izlesen de bişey kaçırmış sayılmazsin 5.bölümü aç nolmuştu demezsin, aynı tadı alırsınHekimoglu'nu izledim, sardi ama devam etmedim nedense.
Ilk bölümü güzeldi aslinda.
Kız bunlar erkeklere de ilgi duymuyor ki @kerem @Harunnn60 a, @Forumdash da @serhatt a ilgi duyuyor serhat la harunla erkek demek erkeklere hakarettir be
Babil güzel işte @Forumdash @xemrexxx Onu bende izliyorumBabil'i de izliyoruz.
Hekimoglu ve Baraj'i da izleyecektim de bosverdim.
Iyide bunun diziyle alakasi yok ki. Cukur, EDHO, Ramo gibi dizileri genellikle erkekler izler, kadinalr izlemez. O yüzden erkek dizileri diyoruz zaten.Aaa kadının erkek izlemesi normal zaten ayoll Forumun erkekleri erkeğe ilgi dyması normal değil @Forumdash
Aaa evet alamancı @kerem forumun erkek üyeleriyle kırıştırıyordu güzel yakaladın @ForumdashKız bunlar erkeklere de ilgi duymuyor ki @kerem @Harunnn60 a, @Forumdash da @serhatt a ilgi duyuyor serhat la harunla erkek demek erkeklere hakarettir be
Basroldeki doktorlarin ve genc asistanalrin arasindaki iliskiyi merak ettim sadece.o devamlı izlenecek dizi değil Galip Dervişi biliyorsundur. Onun gibi birbirinden bağimsiz vaklar olunca herhangi bi hafta izlesen de bişey kaçırmış sayılmazsin 5.bölümü aç nolmuştu demezsin, aynı tadı alırsın
Çukur babil ramo kadınlara daha hitap eden diziler dram dizileri senin izlediklerin cıvık vakit kaybı diziler @Forumdash @xemrexxxIyide bunun diziyle alakasi yok ki. Cukur, EDHO, Ramo gibi dizileri genellikle erkekler izler, kadinalr izlemez. O yüzden erkek dizileri diyoruz zaten.
Kadinlar daha cok entrika izliyor. Yasak Elma, Zalim Istanbul vs. @Forumdash
@serhatt deneme yanılma yöntemıydı Ve hayatımın öyle olmadiğini keşfetmem de buyuk katkı sağladı. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum BerbattıKız bunlar erkeklere de ilgi duymuyor ki @kerem @Harunnn60 a, @Forumdash da @serhatt a ilgi duyuyor serhat la harunla erkek demek erkeklere hakarettir be
Evet Halit ve oğlu döktürüyorBabil güzel işte @Forumdash @xemrexxx Onu bende izliyorum
Kız @xemrexxx BZÇ'yi kadınlar mı en çok izliyor erkekler mi Baksana Gece gece aklıma ne düşürdünüzIyide bunun diziyle alakasi yok ki. Cukur, EDHO, Ramo gibi dizileri genellikle erkekler izler, kadinalr izlemez. O yüzden erkek dizileri diyoruz zaten.
Kadinlar daha cok entrika izliyor. Yasak Elma, Zalim Istanbul vs. @Forumdash