Tüm ecünnü kadroyu çıkarmıslar öyle devam ediyorlar @serhatt @xemrexxx Eşkiyadan ayrılmaz artık @Forumdash @BullyEcünnüler kim?
Tüm ecünnü kadroyu çıkarmıslar öyle devam ediyorlar @serhatt @xemrexxx Eşkiyadan ayrılmaz artık @Forumdash @BullyEcünnüler kim?
Aaa onlar kalsın erkekelr çıksın sakın bu fikrini duymasınlarAslında ecünnüler dizilerde kalmalı malum virüs kadınları az etkiliyor
Senin su erkek dizilerine olan takintini hala anlamadim.Tüm ecünnü kadroyu çıkarmıslar öyle devam ediyorlar @serhatt @xemrexxx Eşkiyadan ayrılmaz artık @Forumdash @Bully
Git dünya sağlık örgütünün binasını bombalara onlar diyor ben demiyomAaa onlar kalsın erkekelr çıksın sakın bu fikrini duymasınlar
@Forumdash sende mi? 😱
Bu şoku benim yaşamam gerek sana demiş@Forumdash sende mi? 😱
Ilgi ne alaka anlamadim. Kadinlar mafya dizilerini izlemez ki?
Ki @serhatt Yasak Elma izliyor orada parlak bile yok.
Bir anlasam, bunamis demislerdi hak vermeye baslayacagim simdi.Kime dedi bunu @kerem
Benim şarkı diziler kalitem düşmez öyle cıvık şeyleri izlemem@Forumdash sende mi? 😱
Ilgi ne alaka anlamadim. Kadinlar mafya dizilerini izlemez ki?
Ki @serhatt Yasak Elma izliyor orada parlak bile yok.
O kadar bunamadı bacım şuan forumu yeniden keşfediyor Hafızasını kaybetmiş ara verinceBir anlasam, bunamis demislerdi hak vermeye baslayacagim simdi.
Bu şoku benim yaşamam gerek sana demiş
@kerem Parlakçıların önemli bir üyesi abicim niye şaşırıyorkıBir anlasam, bunamis demislerdi hak vermeye baslayacagim simdi.
Aaa forumu ben bile alısamadım henüz bu destere napacak @keremO kadar bunamadı bacım şuan forumu yeniden keşfediyor Hafızasını kaybetmiş ara verince
Bu şoku benim yaşamam gerek sana demiş
@Çiğdem parlak muhabbetleri yapa yapa forumdaki tek hetero üyenin kendisi oldugunu düsünüyor herhalde.Benim şarkı diziler kalitem düşmez öyle cıvık şeyleri izlemem
@Çiğdem forumu sen de kendini keşferdiyorsun bugeceBenim niye haberim yok bundan?
Benim de simdi haberim oldu z.