Tüm ecünnü kadroyu çıkarmıslar öyle devam ediyorlarEcünnüler kim?![]()
Tüm ecünnü kadroyu çıkarmıslar öyle devam ediyorlarEcünnüler kim?![]()
Aaa onlar kalsın erkekelr çıksın sakın bu fikrini duymasınlarAslında ecünnüler dizilerde kalmalı malum virüs kadınları az etkiliyor![]()
Senin su erkek dizilerine olan takintini hala anlamadim.Tüm ecünnü kadroyu çıkarmıslar öyle devam ediyorlar![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx Eşkiyadan ayrılmaz artık
@Forumdash @Bully
Git dünya sağlık örgütünün binasını bombalara onlar diyor ben demiyomAaa onlar kalsın erkekelr çıksın sakın bu fikrini duymasınlar![]()
![]()
![]()
@Forumdash sende mi? 😱
Bu şoku benim yaşamam gerek sana demiş@Forumdash sende mi? 😱
Ilgi ne alaka anlamadim. Kadinlar mafya dizilerini izlemez ki?
Ki @serhatt Yasak Elma izliyor orada parlak bile yok.![]()
Bir anlasam, bunamis demislerdi hak vermeye baslayacagim simdi.Kime dedi bunu@kerem
Benim şarkı diziler kalitem düşmez öyle cıvık şeyleri izlemem@Forumdash sende mi? 😱
Ilgi ne alaka anlamadim. Kadinlar mafya dizilerini izlemez ki?
Ki @serhatt Yasak Elma izliyor orada parlak bile yok.![]()
O kadar bunamadı bacım şuan forumu yeniden keşfediyorBir anlasam, bunamis demislerdi hak vermeye baslayacagim simdi.![]()
Bu şoku benim yaşamam gerek sana demiş![]()
@kerem Parlakçıların önemli bir üyesi abicim niye şaşırıyorkıBir anlasam, bunamis demislerdi hak vermeye baslayacagim simdi.![]()
Aaa forumu ben bile alısamadım henüz bu destere napacakO kadar bunamadı bacım şuan forumu yeniden keşfediyorHafızasını kaybetmiş ara verince
![]()
Bu şoku benim yaşamam gerek sana demiş![]()
@Çiğdem parlak muhabbetleri yapa yapa forumdaki tek hetero üyenin kendisi oldugunu düsünüyor herhalde.Benim şarkı diziler kalitem düşmez öyle cıvık şeyleri izlemem![]()
![]()
![]()
Benim niye haberim yok bundan?
Benim de simdi haberim oldu.Bilmiyordum ben as üyeniz oldugunu@kerem
Geliyor o zaman
Parlakçılarin ablası@Çiğdem parlak muhabbetleri yapa yapa forumdaki tek hetero üyenin kendisi oldugunu düsünüyor herhalde.![]()
@Çiğdem forumu sen de kendini keşferdiyorsun bugeceBenim niye haberim yok bundan?
Benim de simdi haberim oldu z.![]()