Abi forum utansın, bazıları o eski diziler elemesinde burun kıvırıyordu.Ekli dosyayı görüntüle 78232
Bunu paylaşmamım tek nedeni 7 Numaradır @Ahmed @Dosi @emreemreu
Survivora alıştık zaten.Bizim mekan sosyal medyada
Abi forum utansın, bazıları o eski diziler elemesinde burun kıvırıyordu.Ekli dosyayı görüntüle 78232
Ekli dosyayı görüntüle 78232
Ahhhh ahhh yaramı deşme... oradaki üzüntümü en iyi @Dosi bilir.Abi forum utansın, bazıları o eski diziler elemesinde burun kıvırıyordu.
Haftasonu mail gelmiyor, cuma-cumartesi-pazar gününüm reytingleri pazartesi topluca geliyor yarın paylaşırım@xemrexxx canım dünün erkek ve kadın kategorisinin reytinglerini paylaşırmısın benim için, merak ettim
Gecenin kacinda ne bu dizi telasi? Birde cay.İyi geceler bacım ve@kerem ben de dizimi izlim çay içim
@Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @MasacRE @eskici @Bully @Maskeli Fedai @dreamy
12.61
Tozunu almışız tüm kategorilerin bu akşam 15 görür müyüz
Evet aşkım dünkü reyting konusunda yazmışdım ben de. Neden böyle oluyor acaba.Güldür Güldür Show'un tekrarının yeni bölümden daha çok izlenmesi.. @Ahmed
Onu bırak da Show Haber 6.02Güldür Güldür Show'un tekrarının yeni bölümden daha çok izlenmesi.. @Ahmed
Peki, bekliyorumHaftasonu mail gelmiyor, cuma-cumartesi-pazar gününüm reytingleri pazartesi topluca geliyor yarın paylaşırım
Ne patlaması daha yurtdışı iş birlikleri gelecek.Bosverin onu ya, @dreamy gibiler yüzünden forumda iyice sisirilmisti zaten.
Neyse ki balonu patladi. @Forumdash
LCDP her karakterinin ismi başkent olmak zorunda mı? @Çiğdem @Forumdash @sokak sanati5.sezonda partneri istanbul olursa yada yunanlı birisi adını constantinepolis yaparsa Şaşirmam.
Dizi öyle karar almısVirüs sadece ecünnülerde mi var be
Aras Yamaç karakteriyle gidecek demişler birde
Nereye gidecek?Aras Yamaç karakteriyle gidecek demişler birde
Gençlerde 9 reyting olmuşuzdur, @xemrexxx bi baksana genç kitleye.Onu bırak da Show Haber 6.02