Asıl şimdi zafer kutlaması yapman gerekYalnız çiçekten sora tozuttu zaten diğer şarkıları ilk 3 şarkısının etkisinde değil uğraşma gereği bile duymuyorum![]()
![]()
@kerem
İyi ki hatırlattın gideyim oy kullanayımSarki dedin de Top 10'a liste yaptin mi sen?![]()
Asıl şimdi zafer kutlaması yapman gerekYalnız çiçekten sora tozuttu zaten diğer şarkıları ilk 3 şarkısının etkisinde değil uğraşma gereği bile duymuyorum![]()
![]()
@kerem
İyi ki hatırlattın gideyim oy kullanayımSarki dedin de Top 10'a liste yaptin mi sen?![]()
Bosverin onu ya, @dreamy gibiler yüzünden forumda iyice sisirilmisti zaten.Yalnız çiçekten sora tozuttu zaten diğer şarkıları ilk 3 şarkısının etkisinde değil uğraşma gereği bile duymuyorum![]()
![]()
@kerem
Gerçekten@Yiğitt Sizi hazırladı ama kendisi kayboldu![]()
Kızın sesini harciyor SamsunBosverin onu ya, @dreamy gibiler yüzünden forumda iyice sisirilmisti zaten.
Neyse ki balonu patladi.@Forumdash
Vİdeo editlıyor yukluyor filanHande'n listeye giremeyecekti yoksa.
Yok liste yarin aksama anca hazir olur.![]()
Tokyo'yu özledim, Nairobi'nin durumunu merak ediyorum bende.Aaa tamam izledim onu @kerem lerle yrumladım sen yoktun ama sende gelince senlede konusmustuk haklı çıktım kardeşlik konusunda diye![]()
Bosverin onu ya, @dreamy gibiler yüzünden forumda iyice sisirilmisti zaten.
Neyse ki balonu patladi.@Forumdash
Haaah @kerem benden iyi biliyor
Sayemde Hande'n hala listede olacak.Vİdeo editlıyor yukluyor filanDur gideyim listemi yapayım
![]()
Tokyo değilde o pırasa burunlu kız gözüme girmiştiTokyo'yu özledim, Nairobi'nin durumunu merak ediyorum bende.@Forumdash
Pirasa burunlu ne ya?
Benden daha karadenizli kız vllaPirasa burunlu ne ya?
Palermo'ya cok iyi laf sokusu efsaneydi hala unutamadim.Oglunu bile kullandilar kadinin.
![]()
Sorma midem bulandi ya, Helsinki'yi duyar kasmak icin zorla gay yapmislar garibim. Hic yakismiyor öyle birine o hareketler.Benden daha karadenizli kız vllaBenim öyle burnum yok
@Forumdash
Palermo ve o şişman adam olayları bence o sezonun tek kötü yanıydı![]()
Tokyo'yu özledim, Nairobi'nin durumunu merak ediyorum bende.@Forumdash
Dizi gerçekten kötuyse tokyoyu ben de gömucemBenden daha karadenizli kız vllaBenim öyle burnum yok
@Forumdash
Palermo ve o şişman adam olayları bence o sezonun tek kötü yanıydı![]()
5.sezonda partneri istanbul olursa yada yunanlı birisi adını constantinepolis yaparsaSorma midem bulandi ya, Helsinki'yi duyar kasmak icin zorla gay yapmislar garibim. Hic yakismiyor öyle birine o hareketler.@Forumdash
Dizi gerçekten kötuyse tokyoyu ben de gömucem![]()
![]()
Abicim bazen ergen damarları tutsada sonucta benim abicim yanıSorma midem bulandi ya, Helsinki'yi duyar kasmak icin zorla gay yapmislar garibim. Hic yakismiyor öyle birine o hareketler.@Forumdash
İstanbul yamac olacak diye dedikodu çıkmıs çukurdan yamac karakteri oraya geçecek diye5.sezonda partneri istanbul olursa yada yunanlı birisi adını constantinepolis yaparsaŞaşirmam.
O takip ettiğin cocuk mu dedi yoksaİstanbul yamac olacak diye dedikodu çıkmıs çukurdan yamac karakteri oraya geçecek diye@kerem
Ankara yapacaklardi aslinda ama iptal etmisler.5.sezonda partneri istanbul olursa yada yunanlı birisi adını constantinepolis yaparsaŞaşirmam.
Tokyo'nun Sucu Ne?Dizi gerçekten kötuyse tokyoyu ben de gömucem![]()
![]()
Tokyo sonucta dizinin herşeyiAnkara yapacaklardi aslinda ama iptal etmisler.
Tokyo'nun Sucu Ne?![]()