Geliyor o zaman
Parlakçılarin ablası
@kerem sanırım çukur dısında izlediği dizi iyi dizi yokBenim niye haberim yok bundan?
Benim de simdi haberim oldu.
Geliyor o zaman
Parlakçılarin ablası
@kerem sanırım çukur dısında izlediği dizi iyi dizi yokBenim niye haberim yok bundan?
Benim de simdi haberim oldu.
@Çiğdem erkeklere ilgi duydugu icin erkek dizilerini izliyor.
Parlak şeysine konuk juri olarak al
Beynim yandı@Çiğdem erkeklere ilgi duydugu icin erkek dizilerini izliyor.
O zaman Türkiye'deki bütün kadinlar lezbiyen olmus oluyor. 😱 @Forumdash
Hekimoglu'nu izledim, sardi ama devam etmedim nedense.Hem de hala izliyorAma dizi parlak doldu bilemedim şimdiBariş, yamaç filan derken@kerem
onsuz başladilar
Aaa kadının erkek izlemesi normal zaten ayoll@Çiğdem erkeklere ilgi duydugu icin erkek dizilerini izliyor.
O zaman Türkiye'deki bütün kadinlar lezbiyen olmus oluyor. 😱 @Forumdash
Babil'i de izliyoruz.
o devamlı izlenecek dizi değilHekimoglu'nu izledim, sardi ama devam etmedim nedense.
Ilk bölümü güzeldi aslinda.
Kız bunlar erkeklere de ilgi duymuyor ki @kerem @Harunnn60 a, @Forumdash da @serhatt a ilgi duyuyor serhat la harunla erkek demek erkeklere hakarettir be
Babil güzel işte @Forumdash @xemrexxxBabil'i de izliyoruz.
Hekimoglu ve Baraj'i da izleyecektim de bosverdim.
Iyide bunun diziyle alakasi yok ki.Aaa kadının erkek izlemesi normal zaten ayollForumun erkekleri erkeğe ilgi dyması normal değil@Forumdash
Aaa evet alamancı @kerem forumun erkek üyeleriyle kırıştırıyordu güzel yakaladınKız bunlar erkeklere de ilgi duymuyor ki @kerem @Harunnn60 a, @Forumdash da @serhatt a ilgi duyuyor serhat la harunla erkek demek erkeklere hakarettir be
Basroldeki doktorlarin ve genc asistanalrin arasindaki iliskiyi merak ettim sadece.o devamlı izlenecek dizi değilGalip Dervişi biliyorsundur. Onun gibi birbirinden bağimsiz vaklar olunca herhangi bi hafta izlesen de bişey kaçırmış sayılmazsin5.bölümü aç nolmuştu demezsin, aynı tadı alırsın
Çukur babil ramo kadınlara daha hitap eden diziler dram dizileri senin izlediklerin cıvık vakit kaybı dizilerIyide bunun diziyle alakasi yok ki.Cukur, EDHO, Ramo gibi dizileri genellikle erkekler izler, kadinalr izlemez. O yüzden erkek dizileri diyoruz zaten.
Kadinlar daha cok entrika izliyor. Yasak Elma, Zalim Istanbul vs.@Forumdash
@serhatt deneme yanılma yöntemıydıKız bunlar erkeklere de ilgi duymuyor ki @kerem @Harunnn60 a, @Forumdash da @serhatt a ilgi duyuyor serhat la harunla erkek demek erkeklere hakarettir be
Evet Halit ve oğlu döktürüyor
Kız @xemrexxx BZÇ'yi kadınlar mı en çok izliyor erkekler miIyide bunun diziyle alakasi yok ki.Cukur, EDHO, Ramo gibi dizileri genellikle erkekler izler, kadinalr izlemez. O yüzden erkek dizileri diyoruz zaten.
Kadinlar daha cok entrika izliyor. Yasak Elma, Zalim Istanbul vs.@Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?