Tüm ecünnü kadroyu çıkarmıslar öyle devam ediyorlarEcünnüler kim?
Tüm ecünnü kadroyu çıkarmıslar öyle devam ediyorlarEcünnüler kim?
Aaa onlar kalsın erkekelr çıksın sakın bu fikrini duymasınlarAslında ecünnüler dizilerde kalmalı malum virüs kadınları az etkiliyor
Senin su erkek dizilerine olan takintini hala anlamadim.Tüm ecünnü kadroyu çıkarmıslar öyle devam ediyorlar@serhatt @xemrexxx Eşkiyadan ayrılmaz artık@Forumdash @Bully
Git dünya sağlık örgütünün binasını bombalara onlar diyor ben demiyomAaa onlar kalsın erkekelr çıksın sakın bu fikrini duymasınlar
@Forumdash sende mi? 😱
Bu şoku benim yaşamam gerek sana demiş@Forumdash sende mi? 😱
Ilgi ne alaka anlamadim. Kadinlar mafya dizilerini izlemez ki?
Ki @serhatt Yasak Elma izliyor orada parlak bile yok.
Bir anlasam, bunamis demislerdi hak vermeye baslayacagim simdi.Kime dedi bunu@kerem
Benim şarkı diziler kalitem düşmez öyle cıvık şeyleri izlemem@Forumdash sende mi? 😱
Ilgi ne alaka anlamadim. Kadinlar mafya dizilerini izlemez ki?
Ki @serhatt Yasak Elma izliyor orada parlak bile yok.
O kadar bunamadı bacım şuan forumu yeniden keşfediyorBir anlasam, bunamis demislerdi hak vermeye baslayacagim simdi.
Bu şoku benim yaşamam gerek sana demiş
@kerem Parlakçıların önemli bir üyesi abicim niye şaşırıyorkıBir anlasam, bunamis demislerdi hak vermeye baslayacagim simdi.
Aaa forumu ben bile alısamadım henüz bu destere napacakO kadar bunamadı bacım şuan forumu yeniden keşfediyorHafızasını kaybetmiş ara verince
Bu şoku benim yaşamam gerek sana demiş
@Çiğdem parlak muhabbetleri yapa yapa forumdaki tek hetero üyenin kendisi oldugunu düsünüyor herhalde.Benim şarkı diziler kalitem düşmez öyle cıvık şeyleri izlemem
Benim niye haberim yok bundan?
Benim de simdi haberim oldu.Bilmiyordum ben as üyeniz oldugunu@kerem
Geliyor o zaman
Parlakçılarin ablası@Çiğdem parlak muhabbetleri yapa yapa forumdaki tek hetero üyenin kendisi oldugunu düsünüyor herhalde.
@Çiğdem forumu sen de kendini keşferdiyorsun bugeceBenim niye haberim yok bundan?
Benim de simdi haberim oldu z.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?