Yok penaltılarda Febe'nin alacağını biliyordum zaten, hakem faulu vermedi, adamı resmen itti. Bir de önden sonra gol oldu, hakeme bir saydım tam saydım. :GDG:
maçın 90:2 de oldu demiio bak orda omuz değil adamı resmen biçti yaziklar olsun hakeme
Yok penaltılarda Febe'nin alacağını biliyordum zaten, hakem faulu vermedi, adamı resmen itti. Bir de önden sonra gol oldu, hakeme bir saydım tam saydım. :GDG:
Seni kınıyorum kreys, hiç hoş değil böyle laflar etmen, yalnız bile olsan.
maçın 90:2 de oldu demiio bak orda omuz değil adamı resmen biçti yaziklar olsun hakeme
adam haklı hakem resmen hediye etti maçı. :5:
Zaten hakemin hediye edeceğini tahmin etmiştim, dün ki maç Kayseri'nin hakkıydı, salaklığına doymasın, ilk golü çok saçma yedi. :5:
Arkadaslar maçı tabi bölecek ... fener penaltılarla yendi. yani extra bir program penaltilar. normalde yenemedi..iddiada uzatmalar ve penaltilar sayılmaz. hem muhteşem de ikiye bölüyor özet ve yeni bölüm diye . kimse bişey diyor mu bu duruma
yaw kabul edin maç dağıttı muhtesımı bunu kabul edin artık bahane bulmaya çalışmayın))))
okadar maç oldu okadar filim yeni şeyler ekrana soktular ama muhteşem ilk defa alaşağı edildi. bugün tarihi bir gün. tabi bunu fener maçının yapmasi ayrı bir neşe kaynağı))))))
admin ozanin yanlis soyledigini ilk defa gordumKuzey Güney yoktu, Yalan Dünya tekrarı vardı.
Maç bence de yüksek oranlar alacak ama tabii zirveyi alamaz.
totalde 11rating almis ne artisi?Mac'in bu kadar yüksek reyting alacagini tahmin edemezdim.. Muhtesem Yüzyil yine artis yasamis reytinglerde..
S.G.A.T. bidahaki sefere ceza verrim şimdilik sildim mesajlarını
kayseri fener maçını izledim keşke izlemeseydim.en az 10 reyting alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?