11 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 13 54.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Fenerbahçe - Kayserispor Maçı (ATV)

Oy: 7 29.2%
  • Devrim Arabaları - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 1 4.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Seni kınıyorum kreys, hiç hoş değil böyle laflar etmen, yalnız bile olsan.

adam haklı hakem resmen hediye etti maçı. :5:

maçın 90:2 de oldu demiio bak orda omuz değil adamı resmen biçti yaziklar olsun hakeme

Zaten hakemin hediye edeceğini tahmin etmiştim, dün ki maç Kayseri'nin hakkıydı, salaklığına doymasın, ilk golü çok saçma yedi. :5:

Arkadaslar maçı tabi bölecek ... fener penaltılarla yendi. yani extra bir program penaltilar. normalde yenemedi..iddiada uzatmalar ve penaltilar sayılmaz. hem muhteşem de ikiye bölüyor özet ve yeni bölüm diye . kimse bişey diyor mu bu duruma

yaw kabul edin maç dağıttı muhtesımı bunu kabul edin artık bahane bulmaya çalışmayın
))))

okadar maç oldu okadar filim yeni şeyler ekrana soktular ama muhteşem ilk defa alaşağı edildi. bugün tarihi bir gün. tabi bunu fener maçının yapmasi ayrı bir neşe kaynağı
))))))

Abartma beyazsoy, 13 dakikalık bir parçanın geçmiş olması, Muhteşem Yüzyıl'ın alaşağı edildiği anlamına gelmez.

ow çok pis düşmüş tui
halbuki çok güzel bi bölümdü

S.G.A.T. bidahaki sefere ceza verrim şimdilik sildim mesajlarını

maçın yüksek reyting almasını sağlayan kesinlikle muhteşem yüzyıldır muhteşem yüzyıl biter bitmez penaltılar başlamış muhteşem yüzyılı izleyen insanlar fenerin maçı ne oldu diye bakmışlardır penaltılara. öyle birinci olmuştur

S.G.A.T. bidahaki sefere ceza verrim şimdilik sildim mesajlarını

bana ettigi küfürü değistirdi o küfüre ban vermediniz veya görmezlikten geldiniz bize gelince hemen uyari yapar oldunuz cevaa hiç yakısmadi küfüre direk ban verilmesi gerekirdi

dediğim gibi maç 1.oldu
kreys aga maç 10 reytingi geçer dedim imkansız dedin maç 1.olursa şaşırma dedim imkansız dedin gördüğün gibi dediklerimin aynısı olmuş
tam tahmin ettiğim gibi 13 reyting almış

Son düzenleme: