salı günü ntv dudundu ve hemen mehmet barlasla olan programı tekrar verdi. ikiside aynı gurur. şimdide hemen yapılacak bişey.. haber spıkerı mehmet barlası yanına alıp programdaki son halini anlattırıp programdan sahneler koyup sonra muhtesemin yeni programına pas atılabılırdiEndgame' Alıntı:Yapılabilirdi tabi ama kısa sürede
organize etmek de güç olmuş olabilir.
Final minal yapılmadan Meral Okay'ın
son yazdığı sahnede biterse ve nedeni
söylenirse bence saygı borcu ödenmiş
olur
Muhteşem Yüzyıl'ı her hafta eleştirmelerine rağmen her hafta izleyenlar var ya ben onlara gülüyorum. Milletin izleyesi var izliyor diziyi ama laf olsun torba doldun diye eleştirip duruyolar. Beğenmeyen izlemesin olay budur.
Katılmıyorum, eleştiri bir sanattır ve yazı türüdür. Eleştirmek için de izlenebilir. Eleştiri yazılarını hafife almamak lazım kanımca.
revan katiliom star da ne c.ligi finalleri oldu bikere bile bolmedi ama
Katiliyorum.
İlk muhteşem yüzyıl geçmiş, penaltılar sırasında erkekler kadınlardan kumandayı aldı demek ki.
evet gsliler fener yendikten sonra kumandayi televizyona dogru fırlatmıs olabilir bende penaltiari izledim o topu auta atinca agzimdan hos olmicak ev halkını huzursuz edicek ve ettigi cümleler kaçti kesin izleyen gsli ler de öyle hissetmislerdir
evet gsliler fener yendikten sonra kumandayi televizyona dogru fırlatmıs olabilir bende penaltiari izledim o topu auta atinca agzimdan hos olmicak ev halkını huzursuz edicek ve ettigi cümleler kaçti kesin izleyen gsli ler de öyle hissetmislerdir