11 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 13 54.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Fenerbahçe - Kayserispor Maçı (ATV)

Oy: 7 29.2%
  • Devrim Arabaları - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 1 4.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Muhteşem Yüzyıl'ı her hafta eleştirmelerine rağmen her hafta izleyenlar var ya ben onlara gülüyorum.:D Milletin izleyesi var izliyor diziyi ama laf olsun torba doldun diye eleştirip duruyolar.:D Beğenmeyen izlemesin olay budur.:)

Endgame' Alıntı:
Yapılabilirdi tabi ama kısa sürede
organize etmek de güç olmuş olabilir.
Final minal yapılmadan Meral Okay'ın
son yazdığı sahnede biterse ve nedeni
söylenirse bence saygı borcu ödenmiş
olur
salı günü ntv dudundu ve hemen mehmet barlasla olan programı tekrar verdi. ikiside aynı gurur. şimdide hemen yapılacak bişey.. haber spıkerı mehmet barlası yanına alıp programdaki son halini anlattırıp programdan sahneler koyup sonra muhtesemin yeni programına pas atılabılırdi

Not: uzun aradan sonra ilk defa diziyi izledim daha önce reklam aralarında zaping yaparken izliyordum . öyle insana iftira atmayın her hafta izleyip izleyip elestiriyor diye :)))))))))

Son düzenleme:
Muhteşem Yüzyıl'ı her hafta eleştirmelerine rağmen her hafta izleyenlar var ya ben onlara gülüyorum.:D Milletin izleyesi var izliyor diziyi ama laf olsun torba doldun diye eleştirip duruyolar.:D Beğenmeyen izlemesin olay budur.:)

Katılmıyorum, eleştiri bir sanattır ve yazı türüdür. Eleştirmek için de izlenebilir. :) Eleştiri yazılarını hafife almamak lazım kanımca.

Katılmıyorum, eleştiri bir sanattır ve yazı türüdür. Eleştirmek için de izlenebilir. :) Eleştiri yazılarını hafife almamak lazım kanımca.

Eleştirmek için 1 hafta izlersin 2 hafta izlersin ya da ara ara izlersin. Ama sırf diziyi karalamak için her hafta kötüleyenler var ve bu kötüleyen kişiler benden çok izliyorlar diziyi.:D

Muhteşem Yüzyıl Atv'nin hiylesiyle 2ci sırada yer aldı. Ama hala çok başarılı
ATV eğer macı bolmeseydi mac totalde 10, AB'de 11 reyting alırdı. Bunda Kuzey Güneyin olmamasının payı çok büyük. Dizi'nin bütün erkek izleyicileri maca yönelmiş.
Beni Affet kendi saatinde iyi bir is çıkarmış.

Muhtesem Yuzyil dun aksam harika bolumdu ama mac 3'e bolunmus bolumeseydi 1.olmicakti.

Son düzenleme:
Atv Maçı Bölerek Akıllılık Yapmış :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR FUTBOL KARŞILAŞMASI - PENALTILAR[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]23:07:16[/TD]
[TD]23:20:57[/TD]
[TD]00:13:41[/TD]
[TD]13,64[/TD]
[TD]37,33[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]2[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:52:34[/TD]
[TD]23:18:43[/TD]
[TD]01:46:06[/TD]
[TD]11,98[/TD]
[TD]28,67[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR FUTBOL KARŞILAŞMASI - UZATMALAR[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]22:29:22[/TD]
[TD]23:03:47[/TD]
[TD]00:34:25[/TD]
[TD]11,14[/TD]
[TD]27,92[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]4[/TD]
[TD]FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR FUTBOL KARŞILAŞMASI[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:23:40[/TD]
[TD]22:25:00[/TD]
[TD]01:45:12[/TD]
[TD]8,22[/TD]
[TD]19,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gerçi birinci olsa ne yazar, olmasa ne yazar ? Önemli olan reytinglerdir diye düşünüyorum. :)

Zaten haftaya 100/100 birinciyiz.Takas gibi dedim ama o kac kez'de dese yine olmuyo ama Kuzey Guney'in Muhtesem Yuzyil'i gecicek hali yok'ya.

haftaya kesin birinciyiz o kesin ama beyazsoy simdi geldim pcdeim iyi dinle

Dizi baslarken Meral Okay Yazdı Sonunda İse Sezan Aksunun Şarkısı Çaldi Ha Yayınlanmasa bu hafta nolurdu dedigin gibi saygi çok iyi olurdu ama kanallarin

para hirsi var atv ninde bosa kürek çekmiyo kimse en çok izlenilen dizi m.yüzyil ikinciside m.yüzyıl özet bunlari görmüon maç m.yüzyil ezdi diyon

kimse ezdi yok maç gerçek reytingi 9 o maçta penaltilara gitti sadece 20 dakkalık bir bölüm maçtan çok izlenmis sende görüyorsun ama bunlara bisi demiyorsun :) beyazsoy elestiri yapmiyorsun saldiri yapiyorsun

İlk muhteşem yüzyıl geçmiş, penaltılar sırasında erkekler kadınlardan kumandayı aldı demek ki. :F

evet gsliler fener yendikten sonra kumandayi televizyona dogru fırlatmıs olabilir bende penaltiari izledim o topu auta atinca agzimdan hos olmicak ev halkını huzursuz edicek ve ettigi cümleler kaçti kesin izleyen gsli ler de öyle hissetmislerdir

evet gsliler fener yendikten sonra kumandayi televizyona dogru fırlatmıs olabilir bende penaltiari izledim o topu auta atinca agzimdan hos olmicak ev halkını huzursuz edicek ve ettigi cümleler kaçti kesin izleyen gsli ler de öyle hissetmislerdir

Yok penaltılarda Febe'nin alacağını biliyordum zaten, hakem faulu vermedi, adamı resmen itti. Bir de önden sonra gol oldu, hakeme bir saydım tam saydım. :GDG:

Seni kınıyorum kreys, hiç hoş değil böyle laflar etmen, yalnız bile olsan. :D