Maçı 3'e bölmek adet olur artık. Muhteşem Yüzyıl <3
önemli değil 2.olması aga gayet iyi oranlar almış.
aynen ama startv az çakallık yapıp durumu düzeltebilirdi 10 dakka özeti fazla koyup 10 dakak yeni bölümü geç verseydi total primede kimse zap yapmazdı ama maç uzatma gidecegini ve penaltilara gidecegini bi allah bilirdi heralde şike falan yoksa yani
aga maç uzatmaları gittikten sonra herkes izlemiştir bence maç türkiye çapında 16 reyting falan almıştır.ben kuzey güney olsaydı da maçı izlerdim
maçın ortalama reytingi 12. üçe bölünmese ortalama alacağı oran 12 ama acun dan öğrenmişler proğram bölmeyi herkes kurnazlık peşinde
bu işler böyle herkes dün maçı izledi fenerin 30 yıllık durumundan bi de 2-0 olunca maçın reytingi uçmuştur iyice ama 2000 kişiye göre 13 te kalmış normalde en az 17
nasıl herkes izledi benden daha fenerlisi yok ama muhteşem bitince maça çevirdim yani sadece penaltıları izledim) muhteşem daha zevkliydi.. hele pargalının bıçak fırlatışı adamı boğazından vuruşu 10 maça bedel)
herkes izliyodu ben gs liyim ben bile 120 dk izledim
Reytingler çok enteresan, bir maç bir reytingte gösterilmesi mantıklıyken yok uzatma yok penaltı diye bölmüşler ve üstüne penaltılarda reytinglerin çok fazla artması nasıl açıklanabilir herkes birbirinemi haber verdi penaltılar başlıyor diye?
bak 120 dakkalık kısımda m.yüzyıl geçmis hem total hem ab de ama penalti kısmında tam tersi olmus
herkes izliyodu ben gs liyim ben bile 120 dk izledim
Reytingler çok enteresan, bir maç bir reytingte gösterilmesi mantıklıyken yok uzatma yok penaltı diye bölmüşler ve üstüne penaltılarda reytinglerin çok fazla artması nasıl açıklanabilir herkes birbirinemi haber verdi penaltılar başlıyor diye?