11 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 13 54.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Fenerbahçe - Kayserispor Maçı (ATV)

Oy: 7 29.2%
  • Devrim Arabaları - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 1 4.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
muh.yüzyıl geçen haftaya göre totalde 0.20 düşmü ab de 0.85 artmış maçın 13 dakikalık bölümü nasıl birinci oluyor anlamadım hadi 90 dakikalık kısım olsa neyse:D unutma beni tui yi geçmiş sakarya fıratla aynı reytingte bu dizi haftalık olsa hepsinin tozunu attırır

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]31[/TD]
[TD]SARAYIN İNCİSİ[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]13:28:47[/TD]
[TD]14:37:09[/TD]
[TD]01:01:04[/TD]
[TD]2,24[/TD]
[TD]11,01 gayet iyi bi oran kanala göre
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

önemli değil 2.olması aga gayet iyi oranlar almış.

fenerin maçları muhteşem ya fenerin ölüsü 16 reyting alıyor tebrik ederim

fenerbahçeye rağmen muhteşem her zamanki gibi muhteşem gitmiş başka bir dizi olsa 8 e düşmüştü muhteşem istikrarlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor .. kutluyorum tüm oyuncuları... diziler arasında bir başyapıttır muhteşem

kuzey güney maçtan kaçmış başına gelecekleri biliyormuş:)

diğer proğramlardan bahsetmeye gerek yok hepsi vasattı zaten

önemli değil 2.olması aga gayet iyi oranlar almış.

aynen ama startv az çakallık yapıp durumu düzeltebilirdi 10 dakka özeti fazla koyup 10 dakak yeni bölümü geç verseydi total primede kimse zap yapmazdı ama maç uzatma gidecegini ve penaltilara gidecegini bi allah bilirdi heralde şike falan yoksa yani :)

aynen ama startv az çakallık yapıp durumu düzeltebilirdi 10 dakka özeti fazla koyup 10 dakak yeni bölümü geç verseydi total primede kimse zap yapmazdı ama maç uzatma gidecegini ve penaltilara gidecegini bi allah bilirdi heralde şike falan yoksa yani :)

aga maç uzatmaları gittikten sonra herkes izlemiştir bence maç türkiye çapında 16 reyting falan almıştır.ben kuzey güney olsaydı da maçı izlerdim :D

aga maç uzatmaları gittikten sonra herkes izlemiştir bence maç türkiye çapında 16 reyting falan almıştır.ben kuzey güney olsaydı da maçı izlerdim :D

maçın ortalama reytingi 12. üçe bölünmese ortalama alacağı oran 12 ama acun dan öğrenmişler proğram bölmeyi herkes kurnazlık peşinde:)

maçın ortalama reytingi 12. üçe bölünmese ortalama alacağı oran 12 ama acun dan öğrenmişler proğram bölmeyi herkes kurnazlık peşinde:)

bu işler böyle :D herkes dün maçı izledi fenerin 30 yıllık durumundan bi de 2-0 olunca maçın reytingi uçmuştur iyice ama 2000 kişiye göre 13 te kalmış :D normalde en az 17

Reytingler çok enteresan, bir maç bir reytingte gösterilmesi mantıklıyken yok uzatma yok penaltı diye bölmüşler ve üstüne penaltılarda reytinglerin çok fazla artması nasıl açıklanabilir herkes birbirinemi haber verdi penaltılar başlıyor diye?:D

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]4[/TD]
[TD]FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR FUTBOL KARŞILAŞMASI[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:23:40[/TD]
[TD]22:25:00[/TD]
[TD]01:45:12[/TD]
[TD]8,22[/TD]
[TD]19,51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

maç uzamasa gerçek reytingi bu ama uzadi isler atv sevindirdi haftaya tekrar m.yüzyil birinci olur %99.9

simdiden merakla bekliyoruz

bu işler böyle :D herkes dün maçı izledi fenerin 30 yıllık durumundan bi de 2-0 olunca maçın reytingi uçmuştur iyice ama 2000 kişiye göre 13 te kalmış :D normalde en az 17

nasıl herkes izledi benden daha fenerlisi yok ama muhteşem bitince maça çevirdim yani sadece penaltıları izledim:)) muhteşem daha zevkliydi.. hele pargalının bıçak fırlatışı adamı boğazından vuruşu 10 maça bedel:))

nasıl herkes izledi benden daha fenerlisi yok ama muhteşem bitince maça çevirdim yani sadece penaltıları izledim:)) muhteşem daha zevkliydi.. hele pargalının bıçak fırlatışı adamı boğazından vuruşu 10 maça bedel:))

herkes izliyodu ben gs liyim ben bile 120 dk izledim :D

Reytingler çok enteresan, bir maç bir reytingte gösterilmesi mantıklıyken yok uzatma yok penaltı diye bölmüşler ve üstüne penaltılarda reytinglerin çok fazla artması nasıl açıklanabilir herkes birbirinemi haber verdi penaltılar başlıyor diye?:D

aga burda enteresan hiçbişey yok gayet doğal arada bir bakmıştır herkes maç penaltılara gidince penaltıları izlemiştir :D

herkes izliyodu ben gs liyim ben bile 120 dk izledim :D

senin izlemen normal:) sen maç 2-0 olunca fener yenilecek diye sevinerek maça asıldın... ama ben rahattım, nasıl olsa yeneriz dedim gidip filmimi seyrettim.. sonuçta fener yüzümü kara çıkarmadı her zamanki olaya biraz heyecan kattı o kadar.. sonuç malum fener yarı finalde:))

herkes birbirine haber vermedi muhteşem yüzyıl bitti çevirdim atv ye penaltılar başlıyor.. böylece izlemiş olduk saatide tuttu yani:))