11 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 13 54.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Fenerbahçe - Kayserispor Maçı (ATV)

Oy: 7 29.2%
  • Devrim Arabaları - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 1 4.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
osmanlı kıyam muhteşemin yanında film değil karşılaştırmak abesle iştigal...

muhteşem muhteşem bir bölümle geldi ekrana pargalının atışıda hedefi tuturuşuda dörtdörtlüktü...:)

aynen ağır çekimde güzel oldu:D

Xemrexxx ' Alıntı:
adam bi umut kurtulmaya çalışmış
uygun damara gelise 2 saniyede gider
hem adam yere düştü belk can
çekişmiştir
yaw sen sahneyi ızlemedın mi yahu :)))))) insan ileride cevap yazar :))))) pragalı bırak hayatını kurtarayım diyor adam zaten beni oldurcen bende yanımda hatıceyı goturcem diyor. adamın kurtulma şansi yok.

hatıcenın sahnesi tam herseyıyle zorlama seyirci heycanlansın diye uydurulmuş şeyler o sahneyi beğenmek için insanın aklını calıstırmaması lazım :)))))))

Birde komiğime giden dergah dergah değil suç örgütü olmuşlar :)))))) adam kaçırıyor adam öldürüyor. tamam bir iki kişi psikopat olsun ama dergaha insanlar huzur bulmak için gelir.demek gelen bu insanları şeh kandirip azılı psikopat yapıyor :))))))))

bakalım muhteşemde ne komediler daha göreceğiz :)))

Son düzenleme:
Kuzey güneyin yoklugunda muhtewem yuzyil totalde 11 reytink abde 13-14 gibi alir maç totalde 9 reytink abde 10 almişdir heralde sakarya firat düşmüşdür. Tui düşmüşdür yalan dünyanin tekrari her iki qrupta ilk 10dadir. Bence....

Kuzey güneyin yoklugunda muhtewem yuzyil totalde 11 reytink abde 13-14 gibi alir maç totalde 9 reytink abde 10 almişdir heralde sakarya firat düşmüşdür. Tui düşmüşdür yalan dünyanin tekrari her iki qrupta ilk 10dadir. Bence....

Muhteşem Yüzyıl o reytingden çok daha fazlasını alır, neredeyse her şey Muhteşem Yüzyıl'ın lehine gelişti dün, havalar soğuktu, Kuzey-Güney yoktu, bölüm iyiydi vs...

Yalan Dünya iyi bir bölüm yayınlamadı, o nedenle çok umutlu değilim, bir tekrar olarak başarılı olması zor.

kreys ' Alıntı:
beyazsoy mukemmel otesydı hem ızlıon hem elestrıon

yaww kreys izlemeden nasıl elestırecem :)))))) normalde çarşamba kuzey güneyi kaydeder. zaping yapardım. zapıngten sıkılınca kuzey güneyi acar reklamsız izlerdim bu hafta kuzey güney olmayinca muhtesemi kaydettim zaten tamamını izleyecek kadar takatım olmadı :)))) Allah sabır versin izleyenlere :))))) yine eskisi gibi bir kısmını ızledın daha çok maça baktım maç aralarında muhtesımı kayıttan izledim

Son düzenleme:
yaww kreys izlemeden nasıl elestırecem :)))))) normalde çarşamba kuzey güneyi kaydeder. zaping yapardım. zapıngten sıkılınca kuzey güneyi acar reklamsız izlerdim bu hafta kuzey güney olmayinca muhtesemi kaydettim zaten tamamını izleyecek kadar takatım olmadı :)))) Allah sabır versin izleyenlere :))))) yine eskisi gibi bir kısmını ızledın daha çok maça baktım maç aralarında muhtesımı kayıttan izledim

m.yüzyıl izliceksinki bize katilcan birak kuzeyi :D onun birincilik sansi yok :D

@endgame Evet dizi devam etmektedir.

Muhtesem Yüzyil'i izledim, 15 reyting alabilir AB grubunda.

@endgame Evet dizi devam etmektedir.

Muhtesem Yüzyil'i izledim, 15 reyting alabilir AB grubunda.

Peki kalitesini koruyabilecek mi ? Bence aslı bozulmaması için kısa sürede toparlanıp bitirilmesinde yarar var. Senarist değişikliğinin dizilere çok zarar verdiğini biliyoruz.

endgame 3.sezona kadar yazmıs zaten kadın :)

Bu sezonun sonu oluyor o. :D Daha ilerisini yazdığını sanmıyorum. Bu sezon bitirilemiyorsa da seneye 10-15 bölümde hikaye bağlansa, toparlansa ve dizi Meral Okay'ın ölümsüz eseri olarak anılsa fevkalade olur.

kreys ' Alıntı:
3.sezona kadar yazmıs zaten
kadın

Hayır . nereye yazıyor okadar en fazla iki üç bölüm daha yazmıştır okadar. sadece ilerki bölümlerde ne olacağını yazmış. mehmet barlasın programında ilerki bolumleri yazmadan şimdi o sahneleri dusununce içim tuaf oluyor demişti

Moderatörün son düzenlenenleri: