ayrıca geçen hafta 13 reyting alan muhteşem yüzyıl ab de bu hafta 17 yi geçip zirvede yer alacak he hayal kuruyosunuz
sen her hafta vadi zirvede diyosun bişey diyomuyuz takas
muhteşem yüzyılın asıl reytingi 15 civarı zaten,bu muhteşem bölümle 17yi rahat geçer eğer geçemezse sbtnin işi bitmiştir.
Takasa katılıyorum nisanin ortasindayiz yahu ne 18 reytingi bide mac varken
yukardaki maçlar bugünkü maçın seviyesinde ama muhteşem yüzyıl daha düşük çıkar yalan dünya etkisiyle yaprak dökümünün rakibi yoktu o günönemli maçlarda kimse dizi mizi takmaz
yukardaki maçlar bugünkü maçın seviyesinde ama muhteşem yüzyıl daha düşük çıkar yalan dünya etkisiyle yaprak dökümünün rakibi yoktu o gün
Muhteşem yüzyıli izledim osmanlı kiyamdan kopık cekmisler kılıç falan kulandılar )))))) ama en komiği pragalının hatıceyı kurtarma sahnesıydı bebek nasıl agladiysa öyle pragali bıçağı çıkardı bıçağı attı adam hala yüzünü donmemıstı ))))))))) bide adam bir bicakla hemen öldü ))))) heyecan olsun diye milleti salak yerine koymak bu olsa gerek)))))). birde gereksiz bir bölüm olmuş sulumanin olmıyecegını herkes biliyor neden gereksiz uzatırsınız anlamıs değilim .. kuzey güney yokluğundan ızlenmıstır yine
fenerin maçı uzatmalara götürmesi ve turu atlaması en cok atvi sevındırmıstır ... Bence de 10 reytingi görür ama sbt nin deneklerı atv ye kıl maclar atv de olunca pek bakmiyorlar nedense )))) ama ikincik garanti
xemrexxx ' Alıntı:osmanlı kıyamla karşılaştırma bile adam
oku yanlış elle tutuyor bi de uzaktaki
adamı vuruyor bıçak adamın boynuna
geldi yaşasaydı bi de
boynu gelsin hemen olduğu yere yılmaz ki en azindan hatıcenin bir yerini keser. bide adam dıyorkı ben zaten olecen yanında hatıceyıde götüreceğim dıyonda ebe adam neden pragalinin seni görmesini beklersin hatıceyı arabasından cikarmadan tut dogra ))))))))) ama heyecan olsun millet salak yerine konsunda nasıl olursa olsun )))))))
rüyanda görürsün 18 i 13 ten 18 e mi çıkacak
osmanlı kıyamla karşılaştırma bile adam oku yanlış elle tutuyor bi de uzaktaki adamı vuruyorbıçak adamın boynuna geldi yaşasaydı bi de