11 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 13 54.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Fenerbahçe - Kayserispor Maçı (ATV)

Oy: 7 29.2%
  • Devrim Arabaları - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 1 4.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Beklenen Tablo.Penaltılar Zirvede.Diğer Yapımlar Düşüşte.:)

dün demistim maçın uzatmalara gitmesi en çok atv yi sevındırmıstır diye ..Maç beklediğimden yüksek almış. uzatmalara gidip birde penaltılara kalınca gsliler fenerle alay etmek için heyecanla maça bakmış elensede bayram etsek diye sanırım :))))))) ama sevincleri kursaklarında kalmış :)))))))))))))

muhteşem meral okayın ölümüne rağmen bu kadar az ızlendıyse ilerde ne kadar olur bilemem :))))) demek benim elestirilerimi diğer izleyenlerde paylaşmış . sulumanin olmeyecegıni herkes biliyor nedir bu kadar gereksiz uzatmak sacmaliktı bence. daha önce dediğim gibi dizi tarihi dizi değil hurremın entrikaları. osmanlı kiyama özenip öyle dizi çekerseniz olacağı bu :))))))) siz hurremı ezıkler entrika yaptırmassanız alacağınız reyting bu :))))))) yeni senaristler bu durumdan ders cikarir. öyle saçma sapan western filmleri taklidi hatice sultan kurtarma sahneleri yazmszlar umarım :)))))))

Bide muhtesemın ezilmesi Allahın adaleti olsa gerek bu hafta meral okaya saygıdan bu dizi yayınlanmamalıydı.

Son düzenleme:
Yalan Dünya AB'de direnebilmiş sayılabilir, iddialı bir günde tekrar yayınlandığını düşünürsek fena değil.

ATV reyting için kaç parçaya bölmüş programını, yazık ! Bölünmemiş olsaydı zirvede yer almayacaktı.

Son düzenleme:
Atv uyaniklik yaparak maci üce bölmüs ve penaltilar bölümüyle zirvexi kapmis, uzatmalarda baya ilgi görmüs.

Muhtesem Yüzyil Maca ragmen iyi direnmis ve hatta gecen haftaya göre yükselmis.

Sakarya Firat dünkü süper bölüm sayesinde maca ragmen total de yükselmis. Iddaa ediyorum bu Dizi büyük bir Kanal da olsaydi zirveye oynardi.

TUI de bu Kadar güclü yapim arasinda bir komedi dizisi olarak iyi direnmis

Mac'in bu kadar yüksek reyting alacagini tahmin edemezdim.. Muhtesem Yüzyil yine artis yasamis reytinglerde..

kreys ' Alıntı:
mac gidince nolcak atv napcak ?
Kreys tebrik edeceğine yaptigina bak :)))))))

fener maçı muhteşemi ezmıs kabul et ışte :))))))

sanırım muhtesemın ikinci olması muhteşem başladığından bu yana ilk defa oluyor. sebebıde sanırım. starın ölüm üzerinden reyting devsırmek istemesine illahı bir tokat olsa gerek ..

Son düzenleme:
meral okaya bu diziyi meydana getiren herkesin para kazandıran kişiye bu saygısızlık cezasını buldu ya en çok ona sevindim. Dizi yerine meral okaya saygı adına meral okay belgeseli yapılabilinirdi. ntv zaten kendi kanalları Ve en sonmehmet barlasla yaptıkları programi tekrar verebelirdi. star çok ayıp etti çok

meral okaya bu diziyi meydana getiren herkesin para kazandıran kişiye bu saygısızlık cezasını buldu ya en çok ona sevindim. Dizi yerine meral okaya saygı adına meral okay belgeseli yapılabilinirdi. ntv zaten kendi kanalları mehmet barlasla yaptıkları programi tekrar verebelirdi. star çok ayıp etti çok

Saygısızlık olarak adletmek doğru olmaz belki yayınlanmasını, onun eseri her koşulda devam etmeli. Ama onun yazdığı son bölümde bitirilmeli bence saygı açısından, ilave bölümler saygısızlık olabilir.

Maç geçmiş deyip duruyosunuz Muhteşem'i kötüleyecez diye. 😛 Listeye hiç mi bakmıyosunuz kardeşim. Sadece penaltılar geçmiş ki bu çok doğal. Oranlara bakarsak Maç parçalara ayrılmasa 1. olamayacağı kesin.:) Ama yine de tebrik ediyorum tabi ki. 13 dakikalık penaltı neymiş be abi.:D

kreys ' Alıntı:
bence mac gidince 1.olur muhtesem
beyazsoy fb yendi ne tebrigi
Feneri de tebrik etsen centilmenlik adına iyi olur ama türk futbolunda centilmenlik öleli yıllar oluyor :))))))

tebrıkle kastım atv yi birinci olduğunundan dolayı atv yi karalayacagına tebrik et dedim yahuu . üzülme haftaya belki muhteşem birinci olur :)))))))

Feneri de tebrik etsen centilmenlik adına iyi olur ama türk futbolunda centilmenlik öleli yıllar oluyor :))))))

tebrıkle kastım atv yi birinci olduğunundan dolayı atv yi karalayacagına tebrik et dedim yahuu . üzülme haftaya belki muhteşem birinci olur :)))))))

Belki mi ? :D:D:D

Endgame' Alıntı:
Saygısızlık olarak adletmek doğru
olmaz belki yayınlanmasını, onun eseri
her koşulda devam etmeli. Ama onun
yazdığı son bölümde bitirilmeli bence
saygı açısından, ilave bölümler
saygısızlık olabilir.
en azından özet yerine studio programı yapıp ntv deki en son katıldığı programdan sahneler gostetılır. saygı durusu yapılır ardından ışte size bu büyük kadının eseriyle başbaşa bırakıyoruz denılırdı. Yeni bölüm yayınlanırdı . Meral Okay bu kadarda mi saygıyı hakketmedi

belki haftaya birinci olur tabi :))))) peki kim tahmin etti bu hafta Meral Okaya rağmen muhtesemın maçın altında kalacagına .. haftaya bişey olur yine muhteşem yine Hüsrana uğrar :)))))))))

Son düzenleme:
en azından özet yerine studio programı yapıp ntv deki en son katıldığı programdan sahneler gostetılır. saygı durusu yapılır ardından ışte size bu büyük kadının eseriyle başbaşa bırakıyoruz denılırdı. Yeni bölüm yayınlanırdı . Meral Okay bu kadarda mi saygıyı hakketmedi

Yapılabilirdi tabi ama kısa sürede organize etmek de güç olmuş olabilir.

Final minal yapılmadan Meral Okay'ın son yazdığı sahnede biterse ve nedeni söylenirse bence saygı borcu ödenmiş olur.