Kreys tebrik edeceğine yaptigina bak ))))))kreys ' Alıntı:mac gidince nolcak atv napcak ?
bence mac gidince 1.olur muhtesem beyazsoy fb yendi ne tebrigi
meral okaya bu diziyi meydana getiren herkesin para kazandıran kişiye bu saygısızlık cezasını buldu ya en çok ona sevindim. Dizi yerine meral okaya saygı adına meral okay belgeseli yapılabilinirdi. ntv zaten kendi kanalları mehmet barlasla yaptıkları programi tekrar verebelirdi. star çok ayıp etti çok
Feneri de tebrik etsen centilmenlik adına iyi olur ama türk futbolunda centilmenlik öleli yıllar oluyor )))))kreys ' Alıntı:bence mac gidince 1.olur muhtesem
beyazsoy fb yendi ne tebrigi
Feneri de tebrik etsen centilmenlik adına iyi olur ama türk futbolunda centilmenlik öleli yıllar oluyor )))))
tebrıkle kastım atv yi birinci olduğunundan dolayı atv yi karalayacagına tebrik et dedim yahuu . üzülme haftaya belki muhteşem birinci olur ))))))
en azından özet yerine studio programı yapıp ntv deki en son katıldığı programdan sahneler gostetılır. saygı durusu yapılır ardından ışte size bu büyük kadının eseriyle başbaşa bırakıyoruz denılırdı. Yeni bölüm yayınlanırdı . Meral Okay bu kadarda mi saygıyı hakketmediEndgame' Alıntı:Saygısızlık olarak adletmek doğru
olmaz belki yayınlanmasını, onun eseri
her koşulda devam etmeli. Ama onun
yazdığı son bölümde bitirilmeli bence
saygı açısından, ilave bölümler
saygısızlık olabilir.
en azından özet yerine studio programı yapıp ntv deki en son katıldığı programdan sahneler gostetılır. saygı durusu yapılır ardından ışte size bu büyük kadının eseriyle başbaşa bırakıyoruz denılırdı. Yeni bölüm yayınlanırdı . Meral Okay bu kadarda mi saygıyı hakketmedi