11 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 8.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 13 54.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Fenerbahçe - Kayserispor Maçı (ATV)

Oy: 7 29.2%
  • Devrim Arabaları - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 1 4.2%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Muhteşem Yüzyıl'ın akibeti ne oldu ? Devam ediyor mu?

Xemrexxx ' Alıntı:
adam bi umut kurtulmaya çalışmış
uygun damara gelise 2 saniyede gider
hem adam yere düştü belk can
çekişmiştir
yaw sen sahneyi ızlemedın mi yahu
))))) insan ileride cevap yazar
)))) pragalı bırak hayatını kurtarayım diyor adam zaten beni oldurcen bende yanımda hatıceyı goturcem diyor. adamın kurtulma şansi yok.

hatıcenın sahnesi tam herseyıyle zorlama seyirci heycanlansın diye uydurulmuş şeyler o sahneyi beğenmek için insanın aklını calıstırmaması lazım
))))))

Birde komiğime giden dergah dergah değil suç örgütü olmuşlar
))))) adam kaçırıyor adam öldürüyor. tamam bir iki kişi psikopat olsun ama dergaha insanlar huzur bulmak için gelir.demek gelen bu insanları şeh kandirip azılı psikopat yapıyor
)))))))

bakalım muhteşemde ne komediler daha göreceğiz
))

Son düzenleme:
Kuzey güneyin yoklugunda muhtewem yuzyil totalde 11 reytink abde 13-14 gibi alir maç totalde 9 reytink abde 10 almişdir heralde sakarya firat düşmüşdür. Tui düşmüşdür yalan dünyanin tekrari her iki qrupta ilk 10dadir. Bence....

Muhteşem Yüzyıl o reytingden çok daha fazlasını alır, neredeyse her şey Muhteşem Yüzyıl'ın lehine gelişti dün, havalar soğuktu, Kuzey-Güney yoktu, bölüm iyiydi vs...

Yalan Dünya iyi bir bölüm yayınlamadı, o nedenle çok umutlu değilim, bir tekrar olarak başarılı olması zor.

kreys ' Alıntı:
beyazsoy mukemmel otesydı hem ızlıon hem elestrıon

yaww kreys izlemeden nasıl elestırecem
))))) normalde çarşamba kuzey güneyi kaydeder. zaping yapardım. zapıngten sıkılınca kuzey güneyi acar reklamsız izlerdim bu hafta kuzey güney olmayinca muhtesemi kaydettim zaten tamamını izleyecek kadar takatım olmadı
))) Allah sabır versin izleyenlere
)))) yine eskisi gibi bir kısmını ızledın daha çok maça baktım maç aralarında muhtesımı kayıttan izledim

Son düzenleme:

m.yüzyıl izliceksinki bize katilcan birak kuzeyi
onun birincilik sansi yok

@endgame Evet dizi devam etmektedir.

Muhtesem Yüzyil'i izledim, 15 reyting alabilir AB grubunda.

@endgame Evet dizi devam etmektedir.

Muhtesem Yüzyil'i izledim, 15 reyting alabilir AB grubunda.

Peki kalitesini koruyabilecek mi ? Bence aslı bozulmaması için kısa sürede toparlanıp bitirilmesinde yarar var. Senarist değişikliğinin dizilere çok zarar verdiğini biliyoruz.

endgame 3.sezona kadar yazmıs zaten kadın

Bu sezonun sonu oluyor o.
Daha ilerisini yazdığını sanmıyorum. Bu sezon bitirilemiyorsa da seneye 10-15 bölümde hikaye bağlansa, toparlansa ve dizi Meral Okay'ın ölümsüz eseri olarak anılsa fevkalade olur.

kreys ' Alıntı:
3.sezona kadar yazmıs zaten
kadın

Hayır . nereye yazıyor okadar en fazla iki üç bölüm daha yazmıştır okadar. sadece ilerki bölümlerde ne olacağını yazmış. mehmet barlasın programında ilerki bolumleri yazmadan şimdi o sahneleri dusununce içim tuaf oluyor demişti

Moderatörün son düzenlenenleri: