11 Mayıs 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ben Bilmem Eşim Bilir daha da fazla düşmeden artık gerçekten sezon finali yapmalı..

forumda bazı kişiler survivor bu sezon düşmüş diyolardı ve bende bi bakayım dedim geçen sezona ve 12 mayıs 2012 cumartesi reytinglerinde yani 1 sene önce survivor hem 21:20 gibi bölünmüş hemde sbt de olmasına rağmen total 7.14 ab 7.75 almış bu sene ise hem bölünmemiş hem TNS de olmasına rağmen total 7.52 ab 8.27 almış yani survivor geçen seneden daha fazla izleniyo ve daha iyi :)

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]SEFKAT TEPE[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]11.05.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:59:14[/TD]
[TD="align: center"]22:05:58[/TD]
[TD="align: center"]6,79[/TD]
[TD="align: center"]20,39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

oha uçmuş zirveyi alacak nerdeyse müthiş...

forumda bazı kişiler survivor bu sezon düşmüş diyolardı ve bende bi bakayım dedim geçen sezona ve 12 mayıs 2012 cumartesi reytinglerinde yani 1 sene önce survivor hem 21:20 gibi bölünmüş hemde sbt de olmasına rağmen total 7.14 ab 7.75 almış bu sene ise hem bölünmemiş hem TNS de olmasına rağmen total 7.52 ab 8.27 almış yani survivor geçen seneden daha fazla izleniyo ve daha iyi :)

Evet çünkü yarışmacılar daha istekli ve oyunlar çok daha heyecanlı geçiyor..

reytingler çok düşük
şt ve lale devri totalde iyi
survivor eski performansından uzak
bbeb artık sezo0n final iya da büyük bir değişiklik bekleniyor
kmoi atv mim cumartesi için en iyi ptrogramı oldu helal :D
yağ.kaçarken 2.5-3 aralığında kaldı

reytingler çok düşük
şt ve lale devri totalde iyi
survivor eski performansından uzak
bbeb artık sezo0n final iya da büyük bir değişiklik bekleniyor
kmoi atv mim cumartesi için en iyi ptrogramı oldu helal :D
yağ.kaçarken 2.5-3 aralığında kaldı

ne demek eski performansından uzak geçen sene bu aralar
hem yarım saat geç bölünüp hem SBT de total 7 ab 7.5 civarı almış şimdi ise bölünmemiş hem TNS total 7.5 ab 8.5 civarları

Son düzenleme:
Survivor iki grupta da zirvede yer almayı başarmış.

Şefkat Tepe müthiş bir yükseliş göstererek 2. olmayı başarmış.

Ben Bilmem Eşim Bilir düşmeye devam ediyor.

Lale Devri başarısını sürdürmüş.

Yağmurdan Kaçarken vasat gidiyor.

Umutsuz Ev Kadınları sert bir düşüş yaşamış.

Kim Milyoner Olmak İster başarılı oranlar almaya devam ediyor.

ne demek eski performansından uzak geçen sene bu aralar hem yarım saat geç bölünüp hem SBT de total 7 ab 7.5 civarı almış şimdi ise bölünmemiş hem TNS total 7.5 ab 8.5 civarları

Baya da eski performansından uzak. Başlarken herkes 12`yi geçecek diyordu. E bunun bölünmesini göz önünde bulundurmadınız mı? hatta 15 reyting alacak diyen bile vardı. Ben O Ses`i A/B`de geçemez dedim geldi totalde de geçemedi.

Hatta bi ara ben Yalan Dünya`nın Cumartesiye alıncağını sandım, A/B`de 2. olur dedim. Herkes yok Survivor yer bitirir, özeti 2. olur dediler şimdi Pazartesileri güçlü olduğu A/B`de 3. olmaya mahkum.

ne demek eski performansından uzak geçen sene bu aralar
hem yarım saat geç bölünüp hem SBT de total 7 ab 7.5 civarı almış şimdi ise bölünmemiş hem TNS total 7.5 ab 8.5 civarları

Evet ya malum Acun eskiden programlarını bölüyordu. Bu sene hem bölme yok hem de tns var ona rağmen bu sene nihat doğanlı ilk survivor sezonuna göre iyi gidiyor. Ama geçen seneki survivor'dan bir tık aşağıda. Çünkü geçen sene Hasan ve Nihat yeterdi herkes kitleniyordu ikisinin rekabetine. Mustafa topaloğlu da illa ki etki etmiştir. Geçen sene en iyi sezonuydu survivor'ın her açıdan.

Reytingi en iyi sezon geçen sezon sonra bu sezon en düşüğü de ilk ünlüler gönüllülermiş...

Acun tns'de de bölebilseydi yine her bölüm en az 10 alırdı zaten o konuda problem yok. :)

koyduğun gün gs-fb maçı varmış millet stadyum izlemiş ve syadyum totalde survivor ı geçmiş 😉
ama hem bölünmüş hem SBT olmasına rağmen 7 , olsun bu akşamada bakarız

- - - Ekleme - - -

Baya da eski performansından uzak. Başlarken herkes 12`yi geçecek diyordu. E bunun bölünmesini göz önünde bulundurmadınız mı? hatta 15 reyting alacak diyen bile vardı. Ben O Ses`i A/B`de geçemez dedim geldi totalde de geçemedi.

Hatta bi ara ben Yalan Dünya`nın Cumartesiye alıncağını sandım, A/B`de 2. olur dedim. Herkes yok Survivor yer bitirir, özeti 2. olur dediler şimdi Pazartesileri güçlü olduğu A/B`de 3. olmaya mahkum.
geçen seneden daha güçlü yani eski performansından daha iyi bu sene

- - - Ekleme - - -

Evet ya malum Acun eskiden programlarını bölüyordu. Bu sene hem bölme yok hem de tns var ona rağmen bu sene nihat doğanlı ilk survivor sezonuna göre iyi gidiyor. Ama geçen seneki survivor'dan bir tık aşağıda. Çünkü geçen sene Hasan ve Nihat yeterdi herkes kitleniyordu ikisinin rekabetine. Mustafa topaloğlu da illa ki etki etmiştir. Geçen sene en iyi sezonuydu survivor'ın her açıdan.

Reytingi en iyi sezon geçen sezon sonra bu sezon en düşüğü de ilk ünlüler gönüllülermiş...

Acun tns'de de bölebilseydi yine her bölüm en az 10 alırdı zaten o konuda problem yok. :)
geçen senede daha fazla izleniyo bu sene ama