forumda bazı kişiler survivor bu sezon düşmüş diyolardı ve bende bi bakayım dedim geçen sezona ve 12 mayıs 2012 cumartesi reytinglerinde yani 1 sene önce survivor hem 21:20 gibi bölünmüş hemde sbt de olmasına rağmen total 7.14 ab 7.75 almış bu sene ise hem bölünmemiş hem TNS de olmasına rağmen total 7.52 ab 8.27 almış yani survivor geçen seneden daha fazla izleniyo ve daha iyi
reytingler çok düşük
şt ve lale devri totalde iyi
survivor eski performansından uzak
bbeb artık sezo0n final iya da büyük bir değişiklik bekleniyor
kmoi atv mim cumartesi için en iyi ptrogramı oldu helal
yağ.kaçarken 2.5-3 aralığında kaldı
ne demek eski performansından uzak geçen sene bu aralar hem yarım saat geç bölünüp hem SBT de total 7 ab 7.5 civarı almış şimdi ise bölünmemiş hem TNS total 7.5 ab 8 - 8.5
Benzemez Kimse Sana yazın olmalıydı.
ne demek eski performansından uzak geçen sene bu aralar hem yarım saat geç bölünüp hem SBT de total 7 ab 7.5 civarı almış şimdi ise bölünmemiş hem TNS total 7.5 ab 8.5 civarları
ne demek eski performansından uzak geçen sene bu aralar hem yarım saat geç bölünüp hem SBT de total 7 ab 7.5 civarı almış şimdi ise bölünmemiş hem TNS total 7.5 ab 8.5 civarları
ama hem bölünmüş hem SBT olmasına rağmen 7 , olsun bu akşamada bakarızkoyduğun gün gs-fb maçı varmış millet stadyum izlemiş ve syadyum totalde survivor ı geçmiş 😉
geçen seneden daha güçlü yani eski performansından daha iyi bu sene
Baya da eski performansından uzak. Başlarken herkes 12`yi geçecek diyordu. E bunun bölünmesini göz önünde bulundurmadınız mı? hatta 15 reyting alacak diyen bile vardı. Ben O Ses`i A/B`de geçemez dedim geldi totalde de geçemedi.
Hatta bi ara ben Yalan Dünya`nın Cumartesiye alıncağını sandım, A/B`de 2. olur dedim. Herkes yok Survivor yer bitirir, özeti 2. olur dediler şimdi Pazartesileri güçlü olduğu A/B`de 3. olmaya mahkum.
geçen senede daha fazla izleniyo bu sene amaEvet ya malum Acun eskiden programlarını bölüyordu. Bu sene hem bölme yok hem de tns var ona rağmen bu sene nihat doğanlı ilk survivor sezonuna göre iyi gidiyor. Ama geçen seneki survivor'dan bir tık aşağıda. Çünkü geçen sene Hasan ve Nihat yeterdi herkes kitleniyordu ikisinin rekabetine. Mustafa topaloğlu da illa ki etki etmiştir. Geçen sene en iyi sezonuydu survivor'ın her açıdan.
Reytingi en iyi sezon geçen sezon sonra bu sezon en düşüğü de ilk ünlüler gönüllülermiş...
Acun tns'de de bölebilseydi yine her bölüm en az 10 alırdı zaten o konuda problem yok.
ama hem bölünmüş hem SBT olmasına rağmen 7 , olsun bu akşamada bakarız
- - - Ekleme - - -
geçen seneden daha güçlü yani eski performansından daha iyi bu sene
sbtde yüksek olmasına rağmen 7 almış ab 7.5 almış bu seneki survivor olsa hem bölünüp hem sbt 8 alırdıgs-fb maçıyla 4 reytinge düşen bbeb birdeğil ayrıca sbt ile tns de bir değil
sbtde yüksek olmasına rağmen 7 almış ab 7.5 almış bu seneki survivor olsa hem bölünüp hem sbt 8 alırdı
ama bu sezon daha fazla izlendiği ortadasbt de her iş yüksek olmuyor ayrıca sbt-tns geçen seneki bölümleri aynı anda ölçmedi sbt nin tns ye göre ayarlama yapma huyunu düşünürsek bence pek fark yok