11 Mayıs 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Gönüllülerin keyfi neydi öyle arkadas o öyle bir keyif ya. O manzara nedir öyle.. offf nasil canim istedi simdi :D

lale devrinin fragmanını gördüm selen soyder vuruluyor:kiki::kiki:haftaya reytingler artabilir

survivorda gönüllüler kazandı , ünlülerin kazanmasını isterdim ama olsun bu akşam iki oyunuda onlar kazanır inşallah

survivor total 7.52 reyting almış daha yüksek beklerdim ama olsun bu akşam baya yükselir ab 8.27 alarak rahat bi şekilde zirvede , şefkat tepe büyük bi yükseliş yaparak 6.79 reytinge kadar yükselmiş ab 2.28 almış , lale devri 5 reytingi yine geçmiş ve çok iyi gitmiş , eşim bilir 4.34 reyting almış totalde ab 3.8 düşerek kötü gitmiş

Bi Survivor iyi diğerleri berbat .işte yani star acunu alarak akıllılık emis :)

Şefkat Tepe dünkü bölüm muhteşemdi 1.ciliği hak ediyodu ama olsun yine ve hala en çok izlenen dizisi c.tesi günlerinin

Survivor ortalama reytinglerle yine iki grupta da zirvede yer almış,tebrikler.

Şefkat Tepe,bu hafta yeniden iki grupta da atağa kalkarak iyi bir performans göstermiş.Dizinin süresi biraz daha uzatılsa zirveyi görebilir.

Ben Bilmem Eşim Bilir,kan kaybetmeye devam ediyor.

Yağmurdan Kaçarken,bu hafta totalde 3 reytinge dayandı.Dizinin devam etmesi için şimdilik yeterli görünüyor bu reytingler.

Şevkat tepe Survivordan çok daha erken bitmesine rağmen totalde çok iyi oranlar almış. :D

Her zamanki cumartesi. Survivor farklamış yine. :)

Bbeb 5.liğe kadar düşmüş olağanüstü hayal kırıklığı. :))

Bu akşam Survivor'da ünlülerden bir erkek gönüllüler takımına geçecek.!! Survivor partisi var, fragmanda Murat ve Duygu rap söylüyor. :D Atalay geliyor konseye...