11 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

Saklı Kalan Aralık ayında bugün başlamış olsaydı Recep'in oranlarını alıyor olurdu şu an...
Sanmıyorum.

Tutan dizi nasıl olsa tutar Esra. Hangi gün, hangi şartlarda başlarsa başlasın.

İlk bölümü isterse 1 reyting alsın, tekrarları izleniyorsa o dizi tutmuştur, izlenmiyorsa tutmamıştır.

Hiçbir dizinin tarihi 6 reytinglik fark yaratmaz.

O değil de Kaçak nerede? Küçük Ağa varken listeye bile giremiyor dizi. Bilmem anlata bildim mi?

Acaba şura rolünde meryem uzerli olsaydı reytingler nasıl olurdu

Küçük Ağa reklam 21:46.

Küçük Ağa reklama girmeyecek mi? Kurt Seyit ve Şura'dan bu kadar mı korkuyorlar? Dizi daha 5'i görmedi Kanal D hala korkuyor

Kaç hafta sürecek acaba bu durum ...

Angelina olsa fark etmez. Senaryo sıkıcı olduktan sonra kimse kara kaşa kara göze dizi izlemez. 😉
Bu akşam maşallahın var
foruma katıldığımdan bu güne bana bu günkü kadar alıntı yapmamıştın bugün bir ilk

Küçük Ağa reklam allahımmmm bu günleri de görecekmişiz
2 saattir full devam ediyor dizi

Güldür Güldür Başlıyor 21.49

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid - Milan maçı başladı.

Küçük Ağa reklama girmeyecek mi? Kurt Seyit ve Şura'dan bu kadar mı korkuyorlar? Dizi daha 5'i görmedi Kanal D hala korkuyor

Kaç hafta sürecek acaba bu durum ...
Ben hep Medcezire diyince sen şöyle derdin.

Burda ne var ki arkadaşlar. Demekki Medcezir dizide reklam alıyor ve ekstra reklama gerek duymuyor.

Ama Yalan Dünya 45 dakikada bir reklam vermeye ihtiyaç duyuyor kazanç için.

Aynı durum sanırsam.

İlk başladığında bence Salı günü bu saatte başlasaydı eminim şu an iyi yerlerde olurdu. Özellikle de AB'de. Çünkü o zamanlar Kaçak, Benim İçin Üzülme, Çalıkuşu ve Star'da da film yayınlanıyordu. AB boşluğu fazlasıyla vardı...

Ben yeni düzelmiş halinden umutluyum, devam edebilecek oranları alması yeterli benim için bu saatten sonra. İlk bölümü izlesen eminim sende beğenirdin. Ama fazla soğukluğundan dolayı bende şikayetçiydim ama tanıtıma bakarsak bu fazlasıyla giderilmiş gibi duruyor.

Meydan KSŞ ya kaldı kanald korkmuyordur sonuçta arkasından dizi var reklam verse bu seferde off niye başlamadı çalıkuşu dersiniz... işte napsa yaranamıyor ama çalıkuşu gün değiştirsin küçük ağada kolayca reklama girisn o zaman niye özet verdi KSŞ ve kaçakın önünü tıkıyor dersiniz.

Küçük Ağa Kurt Seyit'i 3'e katlamış anlıklarda.
Kurt Seyit beklediğim gibi çok kötü düştü bu hafta. Sezon sonunda final yapma ihtimali yüksek. Küçük Ağa'nın düşmesini, Kurt Seyit'e geçilmesini bekleyenler umduklarını bulamadılar.

Az TV'de film izliyordum sinyal yok şimdi.

Küçük Ağa iyi gidiyor.

Küçük Ağam dan 13 geldi
KSş düştü reklam felanmıydı...