11 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

Merak ediyorum diyelim ki kurt seyit final yaptı ki böyle birşey olmaz kıvançın starla olan 3 senelik anlaşması ne olacak(b)
Final yapmaz. Medcezir için katlanmak zorunda Star. :)

Oh oh iyi iyi artık alışmaya başladınız düşüş fikrine. Bu da bir şey. Siz alışsanız biz de burda dil dökmeyiz. hala yükselecek diyorsunuz da o yüzden. :X

Allahım sana şükürler olsun Kurt Seyit 4.50'ye yükselmiş. Demiştim yükselir diye. :Z :A

Kurt seyit artmaya devam ediyor.... Ya ben anlamıyorum gerçekten şu Küçük Ağa kaç saat sürüyor ya bir reklam verilmez mi(b)

Neticede yurt dışı çekimi, oyuncu seçimleri çok kaliteli düşerse onca hazırlık boşa gidecek.. Ama suç Ay Yapım'ın böyle bir diziyi o senaristlere verirse katlanacak bunlara.. :)
Senaristlerin iyi işlerini de biliyoruz. Kendileri izlemedi mi çok merak ediyorum. :)

Medceziri de aynı senaristler yazıyor.

@EveN herkesin Kurt Seyit ve Şura ile ilgili yorumlarını alıntılayıp diziyi aşşağılamak çok mu h
oşuna gidiyor. Tamam anladık diziyi hiç sevmedin ama nedir bu kötüleme hırsı. Başkalarını n düşüncelerinide mi değiştirmeye çalışıyorsun analamıyorum. Sanıyorum forumdan kimsenin evinde reyting cihazı yok.

Neticede yurt dışı çekimi, oyuncu seçimleri çok kaliteli düşerse onca hazırlık boşa gidecek.. Ama suç Ay Yapım'ın böyle bir diziyi o senaristlere verirse katlanacak bunlara.. :)
Ya daha erken olmadı senaryoyu hızlandırırlar ve murkayı devreye sokarlar yani seyitin karısını acaba murkayı meryem uzerli oynar mı_?

@EveN herkesin Kurt Seyit ve Şura ile ilgili yorumlarını alıntılayıp diziyi aşşağılamak çok mu h
oşuna gidiyor. Tamam anladık diziyi hiç sevmedin ama nedir bu kötüleme hırsı. Başkalarını n düşüncelerinide mi değiştirmeye çalışıyorsun analamıyorum. Sanıyorum forumdan kimsenin evinde reyting cihazı yok.
Peki dizi sıkıcı olduğu halde sırf Starda diye, süper süper dizi, çok heyecanlı, kesin artar gibi kelimelere ne demeli? :)

Bu da benim fikrim. Kimse inanmadı söylediklerime ben de iyice duruma alışılsın diye böyle yapıyorum. 😉

Ama en büyük hata Ay Yapımda. Diziyi bu kadar büyütmeseydi aşağılaması da bu kadar sert olmayacaktı. 😉