xBUGRAx
Emekli
Bakalım tns de nasıl oranlar alacak ks ve şura
Ya nasıl bir toplumda yaşıyoruz kalite akan dizi 4 alıyor anlıkta boş bir dizi kalite olmayan kalitesiz ve kötü oyuncuların dizisi 11 alıyoryabancılar bize biryerleriyle gülüyorlardır
Ya nasıl kanal d ile alakası yok daha kanal d de dizi başlamadan tamam reytinglik dizi deniyor izlemiyorlar ama hemen destekliyorlar...KanaL D fanları ile alakası yok
Kurt Seyid Şura nın bekleneni vermemesi yüzünden olabilir
Zeytin Tepesi de çok ovülüyordu ama çok beğenilmedi
Biz ön hazırlık gerekli falan diyorduk ama asıl gerekli senaryo cidden.İnş.Kara Para Aşk tahminin doğru çıkar
Hay senin azın bal yesin ya😉🙂hem daha erken bakalım diğer anlıklarda ne olacakTNS icin sbt de aldiginin 2 reyting fazlasini koyun kss
ye )
Bana göreYa nasıl kanal d ile alakası yok daha kanal d de dizi başlamadan tamam reytinglik dizi deniyor izlemiyorlar ama hemen destekliyorlar...
Bekleneni verememesi diyorsunuz ama daha erkennnnn...
O izleyici öyle bir hayal kırıklığına uğradı ki, gidip evlerine çikolata çiçek alsalar bile yine geri gelmezler.İzlemiyorum ama KSVŞ bu bölüm heyecanlı olursa bol tekrar ile geri çeker izleyicisini..
ilk bölümü izledim ikinci bölümün ilk yarısını izledim bu işin fanlikla alakası yok dizi berbat Ay yapim her sene bir karavan atıyor bu yıl şuraya denek geldi)))Allahım ya ne kanal d fanlığı bu diziyi izlemiyorlar ama kanal d aşkları hepsini destekliyor bari izleyin kanal d nin tüm dizilerini öyle kanal d fanı olun tabi yerse izlersiniz 13 dizi ve 2 proğram 24 saat uyuma yok size hadi kolay gelsin
geriye kaldı 10 dizi iyi seyirlerBana göre
Kanal D nin
Ankaranın Dikmeni adlı projesini sevmiyorum
X factor Star ışığı da forumda Kanal D izleyicilerinin yorumlara bakıldığında pek begenilmiyor
Masrafı ne için yaptılar? Heyecanlı olsun diye mi?Kurt Seyit için çok masraf yapıldı emek harcandı yükselir umarım..
O izleyici öyle bir hayal kırıklığına uğradı ki, gidip evlerine çikolata çiçek alsalar bile yine geri gelmezler.
Bir şans daha verdim 15 dakika izledim, ağrıkesiciyle ayakta duruyorum.
İzlemiyorum. 😀Cancan'ın kafası yarıldı mı.