11 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

İzlemiyorum ama KSVŞ bu bölüm heyecanlı olursa bol tekrar ile geri çeker izleyicisini..

Bakalım tns de nasıl oranlar alacak ks ve şura :)
Ya nasıl bir toplumda yaşıyoruz kalite akan dizi 4 alıyor anlıkta boş bir dizi kalite olmayan kalitesiz ve kötü oyuncuların dizisi 11 alıyor:Dyabancılar bize biryerleriyle gülüyorlardır:kiki:

bizde onlara gülüyoruz merak etme :F herşey karşılıklıdır :D dizi kaliteli olabilir ama fazla kalite antipati yaratır 😉

KanaL D fanları ile alakası yok
Kurt Seyid Şura nın bekleneni vermemesi yüzünden olabilir
Zeytin Tepesi de çok ovülüyordu ama çok beğenilmedi
Ya nasıl kanal d ile alakası yok daha kanal d de dizi başlamadan tamam reytinglik dizi deniyor izlemiyorlar ama hemen destekliyorlar...
Bekleneni verememesi diyorsunuz ama daha erkennnnn...

İnş.Kara Para Aşk tahminin doğru çıkar :)
Biz ön hazırlık gerekli falan diyorduk ama asıl gerekli senaryo cidden.

O kadar ön hazırlık, o kadar tanıtım fos çıktı. Küçük Ağa kaç ayda düşünüldü, kaç ayda yazıldı, kaç günde çekildi? Aldığı orana bak.

TNS sistemi garip buna bir şey demiyorum. Garip olan ucuz numaralarla kolayca çift rakamlara ulaşılabilir. Ama iyi senaryonun da iyi kötü hakkını verirler. Kötü senaryonun da iyi kötü hakkını verirler örnekteki gibi. :)

Kurt Seyit için çok masraf yapıldı emek harcandı yükselir umarım..

Ya nasıl kanal d ile alakası yok daha kanal d de dizi başlamadan tamam reytinglik dizi deniyor izlemiyorlar ama hemen destekliyorlar...
Bekleneni verememesi diyorsunuz ama daha erkennnnn...
Bana göre
Kanal D nin
Ankaranın Dikmeni adlı projesini sevmiyorum
X factor Star ışığı da forumda Kanal D izleyicilerinin yorumlara bakıldığında pek begenilmiyor

İzlemiyorum ama KSVŞ bu bölüm heyecanlı olursa bol tekrar ile geri çeker izleyicisini..
O izleyici öyle bir hayal kırıklığına uğradı ki, gidip evlerine çikolata çiçek alsalar bile yine geri gelmezler. :A

Bir şans daha verdim 15 dakika izledim, ağrıkesiciyle ayakta duruyorum. :A

Allahım ya ne kanal d fanlığı bu diziyi izlemiyorlar ama kanal d aşkları hepsini destekliyor bari izleyin kanal d nin tüm dizilerini öyle kanal d fanı olun tabi yerse izlersiniz 13 dizi ve 2 proğram :D24 saat uyuma yok size hadi kolay gelsin
ilk bölümü izledim ikinci bölümün ilk yarısını izledim bu işin fanlikla alakası yok dizi berbat Ay yapim her sene bir karavan atıyor bu yıl şuraya denek geldi)))

Merak ediyorum diyelim ki kurt seyit final yaptı ki böyle birşey olmaz kıvançın starla olan 3 senelik anlaşması ne olacak(b)