11 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

Kurt Seyit ve Şura yeni bölüm mü? 😱

Kurt Seyit düşecek dedik inanmadınız bakın ne oldu şimdi? :A
Sakalımız yok ki dinletelim. :)

Dilimde tüy bitti günlerdir. Konuda herkes artar demiş @xBUGRAx bile. Yılların SBT reyting analizcisi. :A

Dizinin tekrarının kaç aldığını söyle gelecek bölüm reytingini söyleyeyim. :A

Küçük Ağa özetli başlasa Receple daha az çakışırdı. :D

Offf hep aynı terane totalde düşük çökmüş vb...
Daha bismillah ya ka yeni bölümü 20 de başladı kurt seyitin 20.30 da yani ilk anlığı kurt seyitin diğer anlıkta daha da yüksek çıkar😉🙂

Bugün özellikle ab kesimi haber kanallarını izliyor o yüzden Kurt Seyit yarın ab'de de hızlı bir düşüş yaşayabilir gibi

Arkadaşlar sakin olun daha yeni bölümün ilk anlığıydı 7 8 le başlayacak değildi ya hem geçen haftaya göre ilk anlıkta geçen hafta 5 almış bu hafta 3.5 bakalım diğer anlık nasıl olacak ben artacağını düşünüyorum ayrıca bakalım ab si nasıl:D

Kurt Seyit 2. anlığında daha da düşerse hiç şaşırmam. 15 dakika şans verdim yine diziye içim kıyıldı yine. :(

Ama düşmez büyük ihtimal Recep reklamda.

Arkadaşlar sakin olun daha yeni bölümün ilk anlığıydı 7 8 le başlayacak değildi ya hem geçen haftaya göre ilk anlıkta geçen hafta 5 almış bu hafta 3.5 bakalım diğer anlık nasıl olacak ben artacağını düşünüyorum ayrıca bakalım ab si nasıl:D
Yalan Dünya yeni bölümü daha iyi başlıyor totalde. :A

Kurt seyiti bu kadar sıkıcı yapmak için özel çaba sarfedilmis olmalı kıvanç fanları olmazsa 1 reyting zor alır bu ne ya siyasi tartışmalar bile daha akşinli)))

Sakalımız yok ki dinletelim. :)

Dilimde tüy bitti günlerdir. Konuda herkes artar demiş @xBUGRAx bile. Yılların SBT reyting analizcisi. :A

Dizinin tekrarının kaç aldığını söyle gelecek bölüm reytingini söyleyeyim. :A

Küçük Ağa özetli başlasa Receple daha az çakışırdı. :D
Görünen köy kılavuz istemez. :):) Aynen Kanal D boşuna çekinmiş en azından 15 dakika özet verilebilirdi. :D

Kurt Seyit için erken yorum yaPmayın!!! dizi yükselir ab si iyidir enaz abde 8 alır gene :)

Benim anlamadığım tek bir nokta var. Kurt Seyit'e sürekli çok emek verilmiş falan diyorlar. Tamam anladık emek verilmiş. Ama Rusyaya falan niye gidildi? Seyirciyi memnun etmek için, senaryo gereği. Peki seyirci memnun mu? Hayır.

O zaman ben ne anladım bu emekten. Bu emeği kime harcamışlar? Seyirciye harcamadıkları kesin. Bu yüzden seyirci de diziyi böyle harcıyor.

Yalansa yalan deyin. :)

Ya daha ortada birşey yok daha ilk anlık gelmiş ve hemen çullanıyorlar dizinin üstüne bu ne ya:D
Daha savaşlar göçler var daha 23 e kadar zaman var bismillah ya 5 bölümde göç var savaşlarda var ben bu diziden umutluyum:ppp:

Arkadaşlar dayanamıyorum gündem yoğun değil buna rağmen ben tartışma programı izleyeceğim))) şuradan çektiğim eziyet yeter bi daha da starı açmam. Türkiye Türkiye olalı böyle zulüm görmedi)))