xBUGRAx
Emekli
O Hayat Benim tekrarı başlıyor. İzleyeceğim reytinglerini takip etmekten dikkatli izleyememiştim.
Ben hep Medcezire diyince sen şöyle derdin.
Burda ne var ki arkadaşlar. Demekki Medcezir dizide reklam alıyor ve ekstra reklama gerek duymuyor.
Ama Yalan Dünya 45 dakikada bir reklam vermeye ihtiyaç duyuyor kazanç için.
Aynı durum sanırsam.
ne korkusu yaKSS korkurdan reklamsız gidiyor ama korkunun ecele faydası yok sözünü kanıtlarcasına daha da düşüyor reytingler Eeee balon gibi şişirsen de ne fayda; dizi sıkıcı ve zorlama olduktan sonra...
İyi saatte başlıyor. Küçük Ağa kitlesinden baya reyting kapar.O Hayat Benim tekrarı başlıyor. İzleyeceğim reytinglerini takip etmekten dikkatli izleyememiştim.
İyi saatte başlıyor. Küçük Ağa kitlesinden baya reyting kapar.
ne korkusu ya
ka 20 15 te başladı yeni bölüm kurt seyit 20.30 da ama daha yeni reklama girdi ka...
yani ka da reklamsız gitti
Kanal D'nin bunu korkudan yaptığı belli şimdi. Normalde reklam verirdi çünkü. Medcezir durumu farklı. 15 dak. yayın ardından reklam ardından uzun bir yayın yapıyor Küçük Ağa verirdi normalde yaniBen hep Medcezire diyince sen şöyle derdin.
Burda ne var ki arkadaşlar. Demekki Medcezir dizide reklam alıyor ve ekstra reklama gerek duymuyor.
Ama Yalan Dünya 45 dakikada bir reklam vermeye ihtiyaç duyuyor kazanç için.
Aynı durum sanırsam.
Kurt Seyit ve Şurada seyitin annesi ve babası hiç olmamış bunların acilen çıkması lazım berbatlar....
Ya devreye murkayı soksunlar meryem gelsin murka yerine