Kaç haftadır bunu söylüyorum ama Kanal D dinlemiyor.. Koy bari Çalıkuşu'nu Pazartesi'ye. X-Factor çöktü zaten..Burjuva duygusuna mı kapıldın sen editörsün diye
Reytingin en bol olduğu saatte bitiyor. Çalıkuşu da bekleneni veremiyor zaten. Uzamalı.
Demekki 1 senelik bi anlaşma var olucak ki düşürme korkusundan oynatamıyor kanal.Kaç haftadır bunu söylüyorum ama Kanal D dinlemiyor.. Koy bari Çalıkuşu'nu Pazartesi'ye. X-Factor çöktü zaten..
Çok da umrumdaydı o anlaşma beni Küçük Ağa'm ilgilendirir. Küçük Ağa uzun özetli başlasa iki grupta da ilk 2'yi kapatır buraya yazıyorum.Demekki 1 senelik bi anlaşma var olucak ki düşürme korkusundan oynatamıyor kanal.
Ona ne şüphe bi kez 30 dk lık özeti 8 almıştı. geçen hafta 4 dk lık özeti ise 4.5 filan almıştı.Çok da umrumdaydı o anlaşma beni Küçük Ağa'm ilgilendirir. Küçük Ağa uzun özetli başlasa iki grupta da ilk 2'yi kapatır buraya yazıyorum.
Ne alakası var kuzey güneyde 4 alıyordu kıvançKanal D'yı, yuvanı bırakırsan olacağı bu Kıvanç.
Belli zaten düşüş söz konusu. durgunmuydu ?Küçük Ağa`nın bu bölümünü pek beğenmedim
Bölüm genel olarak çok iyiydi ama son sahneler durgundu ondandır. Bir de özetin uzaması lazım. O zaman 12-13'ten aşağı düşmez anlıklarda. Ama belirgin bir düşüş var dizide tabii söylemek lazım.Yalnız ka dan bu hafta 14, reklam dönüşlerinde direkt 11 filan bekliyodum. @Bully bölüm iyi değilmiydi ?
Bu işin içinde senin parmağın var gibi.Kanal D'yı, yuvanı bırakırsan olacağı bu Kıvanç.