11 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

Ahhh starım ahh seni çekemeyenler varrrr ne çektin be şu rakiplerinden hepsi seni çökertmeye çalışıyo ama nafile seni kimse düşüremeyecek benim canım starım:)

Burjuva duygusuna mı kapıldın sen editörsün diye :A

Reytingin en bol olduğu saatte bitiyor. Çalıkuşu da bekleneni veremiyor zaten. Uzamalı. :)
Kaç haftadır bunu söylüyorum ama Kanal D dinlemiyor.. Koy bari Çalıkuşu'nu Pazartesi'ye. X-Factor çöktü zaten..

okadar çok Şura reklamı yapıldı ki kivancta var tutar dedim. taki @destere nin bu diziyi kesin izleyecem bu dizi tutacak diyene denk.)) ona da dedim sen izleyeceksen tutmaz ama kıvanç var yine tutabilir dedim. ama malesef Şura tam @destere lik olmuş. bir dizi bu kadar mı kötü olur. dizi 3lukten kurtulamadı yazık))) ab reytingi in yüksek bekleyenlere ab seyircisi interneti olan halk böyle sıkıcı dizileri bir iki hafta izler sonra internetten izler sonra da bırakır

Kurt Seyit'e burda 2 hafta önce 5 reytinge sevineceksiniz deseler kimse inanmazdı heralde.İşte hayat böyle bir şey...
Küçük Ağa tekrar reklamda.Kurt Seyit reklam vermedi hala..

Küçük Ağanın bu oranlarla 3 sezonu garanti durum da :D

Bu arada yarın Ankaranın dikmeni kara para aşk ile kapışacak , ankara da herkes bu diziden bahsediyor , tutması süpriz olmaz bence :D

Kanal D'yı, yuvanı bırakırsan olacağı bu Kıvanç. :T:

4.64 mü:Dşaka mı bu ya
Ben kurt seyitin hala artacağını düşünüyorum ilerki bölümlerde...
Arkadaşlar işin ucunda ay yapım var kolayca pes etmez ay yapım ayrıca maliyeti yüksek bir diziyi kolay kolay bitirmez reytinglerini arttırmak için elinden ne geliyorsa yapar ve başarır da:D

Yalnız ka dan bu hafta 14, reklam dönüşlerinde direkt 11 filan bekliyodum. :) @Bully bölüm iyi değilmiydi ? :D
Bölüm genel olarak çok iyiydi ama son sahneler durgundu ondandır. :D Bir de özetin uzaması lazım. O zaman 12-13'ten aşağı düşmez anlıklarda. :D Ama belirgin bir düşüş var dizide tabii söylemek lazım.