11 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

KSS bu kadar düşük gidemez 😱 Bugun de geç geldim sanırım hala reklamsız.(en azından ben izlediğimden beridir) :(

Neyse Karadayı'da düşük gitmişti sonradan açıldı. Belki bu da öyle olur. Hadi KSS bi +10 al hele :F

Edit: Star reklam :X

ksş 20.30 da başladı ve 22.33 de reklama girdi işte benim yardımcı dizim ana dizim ise tabiki de my:D

Kurt Seyit ve Şura'nın bu kadar uzun süreli olması izleyiciyi mutlu etmez. Baştan söyleyeyim. Bölümün başı sıkıcıydı ama sonradan güzel toparladı. Yalnız gerçekten uzun süresi sıkıyor biraz.

O kadar maliyete 7 reyting yeterli değil bence ki o kadar alacağı da garanti değil. 😉 Ama Acun ve my gidiyor Star devam ettirebilir diziyi mecburen. :kiki:
Ay yapımı tanımıyorsun galiba elinden geleni yapar reytingleri arttırmak için senaryoya hareket gitirtir ya da kıvançın evleneceği kız yani murkayı devreye sokar her şey olabilir :D

Kurt Seyit ve Şura'nın bu kadar uzun süreli olması izleyiciyi mutlu etmez. Baştan söyleyeyim. Bölümün başı sıkıcıydı ama sonradan güzel toparladı. Yalnız gerçekten uzun süresi sıkıyor biraz.
Bölümler ilerledikçe ay yapım süreyi daha da uzatıyor. Bkz : karadayı 2,20 dk medcezir 2 saat..

Kacak bugün pek fazla boşluktan yararlanamamis

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi