İzlemesem hep 4 alıyordu sanacağım. Dizinin ortalaması 5 ile 7 reyting arasındaydı o reytingler de dizinin devam edebilmesi için yeterli. 😉Ne alakası var kuzey güneyde 4 alıyordu kıvanç
İzlemesem hep 4 alıyordu sanacağım. Dizinin ortalaması 5 ile 7 reyting arasındaydı o reytingler de dizinin devam edebilmesi için yeterli. 😉Ne alakası var kuzey güneyde 4 alıyordu kıvanç
Durgun değildi ama geçen haftaya göre biraz sıkıcıydı bence.Belli zaten düşüş söz konusu. durgunmuydu ?
kurt seyitte o zaman devam eder ab de 7 den aşağı düşeceğini sanmıyorumİzlemesem hep 4 alıyordu sanacağım. Dizinin ortalaması 5 ile 7 reyting arasındaydı o reytingler de dizinin devam edebilmesi için yeterli. 😉
Konuşmuştuk bir ara bunu. Valla beddua etmedim ben Kıvanç'ı severim.Bu işin içinde senin parmağın var gibi.
Farklı bi konuya hafiften geçiş şart. Anne Baba uyuşmazlığı, ayrılığı konusu nereye kadar?Durgun değildi ama geçen haftaya göre biraz sıkıcıydı bence.
O kadar maliyete 7 reyting yeterli değil bence ki o kadar alacağı da garanti değil. 😉 Ama Acun ve my gidiyor Star devam ettirebilir diziyi mecburen.kurt seyitte o zaman devam eder ab de 7 den aşağı düşeceğini sanmıyorum
Biliyorum konuştuk, ama yinede bir şüpheye düştüm.Konuşmuştuk bir ara bunu. Valla beddua etmedim ben Kıvanç'ı severim.
Ay yapımı tanımıyorsun galiba elinden geleni yapar reytingleri arttırmak için senaryoya hareket gitirtir ya da kıvançın evleneceği kız yani murkayı devreye sokar her şey olabilirO kadar maliyete 7 reyting yeterli değil bence ki o kadar alacağı da garanti değil. 😉 Ama Acun ve my gidiyor Star devam ettirebilir diziyi mecburen.
Bölümler ilerledikçe ay yapım süreyi daha da uzatıyor. Bkz : karadayı 2,20 dk medcezir 2 saat..Kurt Seyit ve Şura'nın bu kadar uzun süreli olması izleyiciyi mutlu etmez. Baştan söyleyeyim. Bölümün başı sıkıcıydı ama sonradan güzel toparladı. Yalnız gerçekten uzun süresi sıkıyor biraz.
Ben de şüphelendim şimdi kendimden. Kıvanç'ın burnu sürtülsün bakalım daha çok pişman olacak.Biliyorum konuştuk, ama yinede bir şüpheye düştüm.
Bilmiyorum ben daha yeni izlemeye başladım22.00'da girmedi mi?
20 Dakika da çok hareketli bir diziydi.Ay yapımı tanımıyorsun galiba elinden geleni yapar reytingleri arttırmak için senaryoya hareket gitirtir ya da kıvançın evleneceği kız yani murkayı devreye sokar her şey olabilir