Show TV den beklenmedik reklam kuşağıGüldür Güldür 10 dakika reklamla listede yok.
Show TV den beklenmedik reklam kuşağıGüldür Güldür 10 dakika reklamla listede yok.
Umarım geçer calikusumÇalıkuşu 4.5 la başlamış merak ediyorum acaba yarın kurt seyiti geçermi diye
geçse sevinirmiyim uzulurmuyum acaba ikisi de benim bebişim
Halkın yapım şirketini biz de severiz. Ay Yapım'a iyi bir ders verdiler. Kanal D'yi en ihtiyacı olduğu anlarda yalnız bıraktı Ay Yapım.Bence sen erleri çok seviyosun. malum kanal d'ye en yaraınolan kanal o şu anda.
Bende yakıştıramadım. Sonuçta iki tarafta kendilerini büyütmede karşı tarafa karşı büyük borçlular. böyle bi son olmamalıydı.Halkın yapım şirketini biz de severiz. Ay Yapım'a iyi bir ders verdiler. Kanal D'yi en ihtiyacı olduğu anlarda yalnız bıraktı Ay Yapım.
Sevdaluk vol 2Kurt Seyit ve Şura çok kötü olmuş artık tek şansı AB oranları.
Ne halleri varsa görsünler. Yeni favorimiz Erler yapım.Bende yakıştıramadım. Sonuçta iki tarafta kendilerini büyütmede karşı tarafa karşı büyük borçlular. böyle bi son olmamalıydı.
E pes yaniNe halleri varsa görsünler. Yeni favorimiz Erler yapım.
Ben Calikusunu izlemeyi biraktim.Su anda izledigim diziler tvden medcezir ve netten o hayat benimle kurt seyit 😉@cookies biliyordur belki.
Tns TV'deki tüm kaiteyi yok ettiği için Erler film diyorum. Adamlar tns'nin dilinden anlıyor.E pes yani
geçen haftaya göre çok daha güzel bölümdü ama çok uzun sürdü yarın AB grubunda shura lider olacaktır açık ara ..@destere ileç ok takılıyon ondandır
tam kanal sahibi olucak adamsın!Tns TV'deki tüm kaiteyi yok ettiği için Erler film diyorum. Adamlar tns'nin dilinden anlıyor.
Hep bu iddialı konuşmaların batırıyor izlediğin dizileri.geçen haftaya göre çok daha güzel bölümdü ama çok uzun sürdü yarın AB grubunda shura lider olacaktır açık ara ..