Tekrarı değilmiydi ? 22.47 te bitti sanıyodum..bir dakika önce bitti yarın ab grubunda salıyı sallıyoruz
Tekrarı değilmiydi ? 22.47 te bitti sanıyodum..bir dakika önce bitti yarın ab grubunda salıyı sallıyoruz
Fena sayılmaz.
kurt'un kartoroz yamuklusu da kötü bence.
Çok zor, Ay Yapım bu sefer yapamadı.
Tekrarı değilmiydi ? 22.47 te bitti sanıyodum..
Finali A\B`de 6-7 alırMerhametin fragmanı 10 numara olmuş! Çok başarılı bi dizi.
Izledim. @EveN ne diyorsa +1 genel yorumum.izledinmi ? muhteşem bişey yapmışlar konu otursun sen o zaman gör diziyi
tatyana hangi oyuncu çıkaramadım ?
Yok artık. ben uçmuşum. 2. Bölümüyle 3 saat de ayrı bi meziyet. Ay yapım iyi alıştı 3-4 saatli bölümlere.ne tekrarı yeni bölümdü sanırım 3 saat sürdü
Umarım daha yükseğini de alır. Hakediyor çünkü.Finali AB`de 6-7 alır
Dizinin senaryosu şimdilik çok iyi ve ilerleyen bölümlerde daha da yükselirUçuyor O Hayat Benim tekrarı. İlk iki bölüm bu oranları görse yeter diyorduk şimdi tekrarımız alıyor vay be..
Dizinin senaryosu şimdilik çok iyi ve ilerleyen bölümlerde daha da yükselir
Dizinin senaryosu şimdilik çok iyi ve ilerleyen bölümlerde daha da yükselir
Ben ilk bölümünü bugün izledim Sen beğendin mi?aklıma gelmişken resurrection dizisini kaçırma
Ben ilk bölümünü bugün izledim Sen beğendin mi?
O kadının dedirdi ney, lütfen biri söylesin? Her girdiği işi yarıda bırakmaya and içmiş.Merve Girgin yine ayrılmış diyorlar bakalım yeni yönetmen aynı çeker umarım.
O kadının dedirdi ney, lütfen biri söylesin? Her girdiği işi yarıda bırakmaya and içmiş.
Evet ben de konusunu beğendim.Devamını izle çünkü ilk 15-20 dakika biraz durgun ama sonra daha iyibir 15 dakikabaktım devamına birazdan bakacağım konusu çok ilginç süper bir konusu var gibi umarım devamıda güzeldir o küçük çocuk 30 yıl önceki gibi tekrar dünyaya gelmiş bizdede böyle senaryolar olmalı
bunun gibileri hala dizisine yönetmen yapanlarda suç kesinlikle bunda suç yokMerve Girgin yine ayrılmış diyorlar bakalım yeni yönetmen aynı çeker umarım.
sorun kimse de değil sorun bizzati kendisindedirAynen Medyapım'dan ayrıldı ama yine aynı son.. Sorun yapımcılarda değilmiş demek ki.
Kendi içinde sorunu olan birisini yönetmen yapmakta ayrı bi sorun ama..Aynen Medyapım'dan ayrıldı ama yine aynı son.. Sorun yapımcılarda değilmiş demek ki.