11 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

Küçük Ağa dün fazla totale bağlayıp, ucuz total reytinginin peşine düşünce A/B grubu cezayı kesmiş. :):)

Yine beklenen şaşırma.😱:(
Kurt Seyit Totalde çuvallamış Ab'de ise güzel gidiyor.:ZÖzet vermesi güzel.Her ne kadar düşük olsada.Ama Küçük Ağa'nın özet vermesi ilginç.:A
Küçük Ağa düşmüş.😱Ab'de bu kadar düşmesi beklemezdim.Özette yok zaten.:A
Kaçak iyi gidiyor.Geçen Haftaya göre düşük tabi.
Recep kan kaybettirmiş rakiplerine.Güldür Güldür'e ise yine kazandırmış.

Çalıkuşu Küçük Ağa'ya rağmen düşük gidiyor.hadi Pazar yolu göründü sanada.:kiki:Zaten Hande varsa biter o iş.Tutmayan 3. projesi oldu kadının.

Küçük Ağa`nın dünkü bölümünün sıkıcı olduğunu demiştim ve reytingleri de düşmüş :)

vay be kızların dibi biten kıvanç 5 reytinge düşmüş. Kesinleşti artık Ay yapımın bu seneki karavan atışı Kurt Seyit te denk geldi.

@destere benle iddiaya giriyordu kesin tutacak diye şu an hatırlamıyorum büyük bir iddiaya girmişti)))
Şura 3 saat sürmüş reklamlarla artık ne kadar reklam girdiler bilmiyorum buna rağmen dizi düşmüş. zamanla daha da düşecektir. muhtemelen Ay yapim diziye müdehale edecektir. yönetmen değişecektir. kadın dizilerin yönetmenine savaşıli dizi çektirmek ne kadar zekice olduğunu gördük)) yeni oyunculara dahil edecektir ama nafile dizi konusu ve akışi çok kötü bu sezon bitirsinler artık seneye devam ederse Star gece başlatır diziyi artık)))

küçük ağanın ab reytingini recep çalmış zaar. haftaya toparlanir artık

Kurt Seyit Star TV'ye yüklenen bölüme göre 152 dk. 29 sn. sürmüs. Sadece 27 dk. reklam yayinlamis.

Kücük Aga dün 107 dk. 40 sn. sürmüs. 45 dk. reklam vermis?

Küçük ağa ağır total olmuş @Bully
Çünkü Çalıkuşu yüzünden Küçük Ağa'nın ab'si düşüyor. Süresi kısa olduğu için Küçük Ağa'nın ab kitlesinin Kurt Seyit'e kaydığını düşünüyorum. Hatırla Medcezir de Dila Hanım yüzünden ab'de 6'ya düşmüştü. Zirveyi Kayıp almıştı. Bugün de benzer bir durum yaşanmış. Çalıkuşu'nun gün değiştirmesi şart oldu. Hem reytingleri düşüyor hem de Küçük Ağa'yı düşürüyor..

Kurt Seyit Star TV'ye yüklenen bölüme göre 152 dk. 29 sn. sürmüs. Sadece 27 dk. reklam yayinlamis.

Kücük Aga dün 107 dk. 40 sn. sürmüs. 45 dk. reklam vermis?
Kurt Seyit dün 120 dakika reklamsız gitti. Küçük Ağa bölümünün süresi daha kısa olmasına rağmen 3 kuşak reklam verdi. Kurt Seyit o uzun bölüm süresine rağmen 2 kuşak reklam vermiş. Ama normal bir durum yeni dizi sonuçta. Kanal D de benzerini X-Factor içi yapmıştı. :)

Son düzenleme:
Ka büyük düşüş yaşamış ab'de, nedeni ise recep kesinlikle. Kitleleri bire bir. Haftaya eğer recep olmazsa tekrar yükseliş yaşar. İki grupta da 1. Olmuş. :)

kurt seyit çöküşlerde. Total de 5'i zor almış. Ve 2 buçuk saat sürmüş. :kiki: e yok artık. :) ab'de de düşüş var. :)

kaçak çökmüş, boşlukta bile uçamıyosa bitsin zaten. :):)

revep yine muazzam.. :)

çalıkuşu ab de 4 bile alamamış, yakında bitecektir. :)

Küçük Ağa iki grupta da zirvede ancak belirgin bir düşüş söz konusu. Total çok az yükselmiş olsa da AB oranları oldukça kötü etkilenmiş.

Kurt Seyit ve Şura iki grupta da düşüş yaşayan bir başka yapım. Tanıtımları oldukça yapıldı ama sevilmeyince sevilmiyor. Bu demek değil ki oranları kötü ancak totalini biraz daha yükseltmesi lazım.

Kaçak totalde iyi ama AB oranları kötü. Kanalını Salı için fazlasıyla idare ediyor. Lakin totali sabit tutabilmeli.

Çalıkuşu iki grupta da düşüş yaşayan bir diğer dizi. AB oranları 4 reyting ve üstündeyken devam etse de şuan için 3'ün altına düşmesi diziyi gözden çıkarmaya yetebilir.

Recep İvedik söylenecek söz yok her yayınlandığı gün çok rahat ilk 5'de yer alabiliyor.

Güldür Güldür iki grupta da düşüş yaşamasına rağmen oranları kanalını idare edecek türden.

Seksenler bu hafta AB grubunda 4 reyting alarak yükseliş yaşasa da eski günlerinden bir hayli uzak.

Küçük Ağa düşmüş. Kurt Seyit'ten zaten kimse Total'de bir şey beklemesin. AB'de de bu sezon en kötü 7 alır. Gelecek sezonda Yalan Dünya gibi olacaktır oranları. İkiside sıkıcı ama Total 3, AB 6 reytingle yayın hayatına devam edecektir ve sezon sonunda da bitecektir diye tahmin ediyorum. :)

Recep İvedik'in serisinin 3. filmi zaten diğer filmlere oranla en kaliteli olanı ve en AB'ye hitap edeni. AB'de bu oranı alması şaşırtıcı değil. :)

Beni Affet şaşırtıcı oranlar almaya devam ediyor.

kurt seyit geçen haftaya göre hafif düşüş göstermiş nedenkine ?

vay be kızların dibi biten kıvanç 5 reytinge düşmüş. Kesinleşti artık Ay yapımın bu seneki karavan atışı Kurt Seyit te denk geldi.

@destere benle iddiaya giriyordu kesin tutacak diye şu an hatırlamıyorum büyük bir iddiaya girmişti)))
Şura 3 saat sürmüş reklamlarla artık ne kadar reklam girdiler bilmiyorum buna rağmen dizi düşmüş. zamanla daha da düşecektir. muhtemelen Ay yapim diziye müdehale edecektir. yönetmen değişecektir. kadın dizilerin yönetmenine savaşıli dizi çektirmek ne kadar zekice olduğunu gördük)) yeni oyunculara dahil edecektir ama nafile dizi konusu ve akışi çok kötü bu sezon bitirsinler artık seneye devam ederse Star gece başlatır diziyi artık)))

küçük ağanın ab reytingini recep çalmış zaar. haftaya toparlanir artık

diziyi fazla uzun tuttular o yüzden hafif düşüş yaşamış ama önümüzdeki hafta 12 reyting garanti olaylarda heyecan son dorukta birde istanbula gelirlerse kimse tutamaz diziyi 20 lere vurur ..

diziyi fazla uzun tuttular o yüzden hafif düşüş yaşamış ama önümüzdeki hafta 12 reyting garanti olaylarda heyecan son dorukta birde istanbula gelirlerse kimse tutamaz diziyi 20 lere vurur ..
Al işte yine yüksekten uçmalar başlamış. :FŞura maalesef düşüşüne devam edecektir Küçük Ağa'nın erken bitmesinden yararlanarak kötü gitmemiş ama Küçük Ağa uzun özete geçerse işi zor.

olabilir ama bunun için diziyi bırakman lazım sen izledigin sürece hiç bir dizi yükselmez. bi karadayı var elinde tutan onu da @takas izlemese o da gidici)))

Küçük Ağa fena çökmüş, ağır total'e bağlamış. :F

Şura ve Seyit 2.Bölüm Reyting Tahmini

Total: 5.2
A/b: 9.7

Seyit ve aşkısı tahminim tutmuş, ben bu işi biliyorum. :A

Kendini senarist sanan kibirli Ece yörenç denen kadın daha çok üzülecek.. :):) Bu daha iyi günlerin Ece hanım! :kizgin:

Recep'in iyi gideceğini söylemiştim. :Z

Çalılıkkuşu iyice yokları oynuyor. :F

Haftaya büyük ihtimal seyit yok destere, gs'nin maçı var. :)

Son düzenleme:
Bir daha büyük konuşmamak gerekiyormuş.. Ay Yapım dizisi olsa bile artık "kesinlikle tutar" demeyeceğim

Küçük Ağa düşmesine rağmen hala iyi oranlar alıyor.Tebrikler :)

Kurt Seyit ve Şura daha başlamadan küçük ağayı geçemez demiştim @Bully ve dediğim çıktı ve geçemedi.

Küçük Ağa düşmesine rağmen hala iyi oranlar alıyor.Tebrikler :)

Kurt Seyit ve Şura daha başlamadan küçük ağayı geçemez demiştim @Bully ve dediğim çıktı ve geçemedi.
:A Ben de totalde şansı yok belki ab'de bir ihtimal geçer gibisinden bir yorum yapmıştım ama o da zor gibi bundan sonra. :)

Küçük Ağa dün çok sıkıcıydı kapattım ilk 1 saatini izledikten sonra, feci düşmüş AB'de.