11 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

Peki dizi sıkıcı olduğu halde sırf Starda diye, süper süper dizi, çok heyecanlı, kesin artar gibi kelimelere ne demeli? :)

Bu da benim fikrim. Kimse inanmadı söylediklerime ben de iyice duruma alışılsın diye böyle yapıyorum. 😉

Ama en büyük hata Ay Yapımda. Diziyi bu kadar büyütmeseydi aşağılaması da bu kadar sert olmayacaktı. 😉
Star'da diye kim yükseltti diziyi Allah aşkına? Ben diziyi beğendiğim için yükselir dedim.

Ama sende hala ısrarla diziyi aşşağılamaya devam ediyorsun. Bunları yaptıkça sinir olmaya başladım. Lütfen artık uzatma bu konuları. İzlemiyorsan dizi hakkında da büyük konuşma. (15 dakika izlemekten bahsetmiyorum)

Recep bininci tekrariyla suratı katlamis. Şura türkiye gelince belki heycanlı olur ama dizinin konusu pek iç açıcı değil ilk görüş aşk iddiaya girilen aşk.. Çok Klişe. dizi rusya da geçici Klişe olmaz diye düşünmüşler)))

Star'da diye kim yükseltti diziyi Allah aşkına? Ben diziyi beğendiğim için yükselir dedim.

Ama sende hala ısrarla diziyi aşşağılamaya devam ediyorsun. Bunları yaptıkça sinir olmaya başladım. Lütfen artık uzatma bu konuları. İzlemiyorsan dizi hakkında da büyük konuşma. (15 dakika izlemekten bahsetmiyorum)
Benim lafım sana değil. 1 haftadır mesajları takip ediyorsan iyi niyetle "beklediğim gibi çıkmadı, düşüş yaşar" dediğimde herkes kötü niyet aradı altında. Ben de dedim iyi niyetle dedim de ne oldu? Şimdi kötü niyete geçeyim. Nasılsa herkes öyle anlıyor yorumladıklarımı.

Starda ve Ay Yapımın dizisi diye beğenmediğim halde beğendim diyemem. Daha ilk yorumumda taşlandım diziyi kötüledim diye sonuç ortada.

😉🙂+1

kurt seyit ve şurayi izlemiyorum ama arkadaşlar bu diziye kotu diyene kadar ne diziler var!!!
insafli olun, evet buyuk kusurlar var, ama bu kadar berbat degil, sistemle ilgili buyuk sorun var.

Dizinin ilk bölümünü2 tekrar izledim açık ve net söyleyeyim sarmadı ama izlenir boşlukta...

bu kadar parayi harcayan ve bu tv kaosunda yayinlayan ay yapimin suçu az mi?
timur savci iki yil ara vermesi neden?
Çok para harcanıp da heyecanlı olup az reyting alsaydı inan bana burda dev sitemler ederdim.

Ama bu kadar para neye harcanmış? Kostümlere mi, görüntüye mi? Rusya biletlerine mi? Neye? Hayır senaryoya harcanmadığı kesin.

Sema-Eylem`den telefonda iki telefon tüyo alsalardı da keşke paralar telefon faturasına harcansaydı. :)

Benim lafım sana değil. 1 haftadır mesajları takip ediyorsan iyi niyetle "beklediğim gibi çıkmadı, düşüş yaşar" dediğimde herkes kötü niyet aradı altında. Ben de dedim iyi niyetle dedim de ne oldu? Şimdi kötü niyete geçeyim. Nasılsa herkes öyle anlıyor yorumladıklarımı.

Starda ve Ay Yapımın dizisi diye beğenmediğim halde beğendim diyemem. Daha ilk yorumumda taşlandım diziyi kötüledim diye sonuç ortada.
Kötülenmen beğenmediğin için değil. Bak diğer beğnmeyenler şimdi birşey diyor mu ? Demiyor. Ancak sen izlemediğin halde diziyi aşşağılamaya devam ediyorsun. Bu durumda sen kötü duruma düşüyorsun. Seni önceden tanımasam bende inancam. Ama gerçekyen çok uzattın aşşağılamayı. Bırak izleyen izlesin , öven övsün. :)

Kötülenmen beğenmediğin için değil. Bak diğer beğnmeyenler şimdi birşey diyor mu ? Demiyor. Ancak sen izlemediğin halde diziyi aşşağılamaya devam ediyorsun. Bu durumda sen kötü duruma düşüyorsun. Seni önceden tanımasam bende inancam. Ama gerçekyen çok uzattın aşşağılamayı. Bırak izleyen izlesin , öven övsün. :)
Çünkü onlar beğenmedim diyince kimse kötü niyet aramadı.

Ben beğenmedim diyince.

+ Kanal D`de değil ondandır.
+ Ay Yapım Kanal D`ye yapsaydı beğenirdin.

falan gibi yorumlar yapıldı.

Kanal D`de olsa en başta Küçük Ağa`yı izleyip her Salı gelip buraya ahkam keserdim.

Ay Yapım`ın Medcezir ve Karadayısını çok seviyorum. Kurt Seyit ve Şurayı sevdim de sevmedim mi dedim? Belki onlar bu yorumları yaptıkları için hakediyorlardır bu yorumlarımı. :)

Dediğim yine çıktı. Recep başlayınca düşer demiştim. Ne diyeyim artık söylenecek söz kalmadı. Herkese iyi forumlar. :)

Çünkü onlar beğenmedim diyince kimse kötü niyet aramadı.

Ben beğenmedim diyince.

+ Kanal D`de değil ondandır.
+ Ay Yapım Kanal D`ye yapsaydı beğenirdin.

falan gibi yorumlar yapıldı.

Kanal D`de olsa en başta Küçük Ağa`yı izleyip her Salı gelip buraya ahkam keserdim.

Ay Yapım`ın Medcezir ve Karadayısını çok seviyorum. Kurt Seyit ve Şurayı sevdim de sevmedim mi dedim? Belki onlar bu yorumları yaptıkları için hakediyorlardır bu yorumlarımı. :)

Dediğim yine çıktı. Recep başlayınca düşer demiştim. Ne diyeyim artık söylenecek söz kalmadı. Herkese iyi forumlar. :)
O onların sorunu. Ben öyle düşünmüyorum. Ama biraz önce dediklerimide anlatabilmişimdir umarım :)

Küçük Ağa iyi gidiyor
Recep İvedik 3 dakika reklamla iyi gitmiş

Saklı Kalan Aralık ayında bugün başlamış olsaydı Recep'in oranlarını alıyor olurdu şu an...