23.00'e kadar uzaması kötü her anlık düşer, seyirci diziyi terk eder. İyisi mi 22.00'de yarıda kesip bitirsinler diziyi.Ya daha ortada birşey yok daha ilk anlık gelmiş ve hemen çullanıyorlar dizinin üstüne bu ne ya
Daha savaşlar göçler var daha 23 e kadar zaman var bismillah ya 5 bölümde göç var savaşlarda var ben bu diziden umutluyum
Bu denli sıkıcı bir dizinin yükselmesi garip olurdu zaten.Kurt Seyit ve Şura'nın düşüşü bazılarımızı çok sevindirmiş. Neyse o kişileri kutluyorum. İstedikleri olacak gibi.
Bu denli sıkıcı bir dizinin yükselmesi garip olurdu zaten.
Günlerdir kimseye anlatamıyorum sonunda veriler ile kanıtlandı dediğim.
Dizinin tekrarı 1 reyting zor alıyor forumda herkes yükselecek diyor. Yahu arkadaşlar senelerdir reyting tartışmasak bu işin içinde yeni yeni varsınız sanırım çok samimi söylüyorum.
Ben demiştim A/B'si en fazla 8 olur diye.KanalD ilk defa böyle dizi tuturdu hem reyting anlamında hemde konu olarak dram ve komedinin adresi Küçük Ağa
Ab si artar ama benden demesi şimdi nasıl güneşi beklerken total 5 abde 8-9 alıyor KSŞ da alır aynı tarz hata absi daha güçlü dizinin ama zirve şansı pek yok...
Kara Para Aşk özetinin reklamıyla alır Kurt Seyit`in yeni bölümde aldığı oranı. Bakın buraya yazıyorum.
Ben demiştim A/B'si en fazla 8 olur diye.
Lafımı geri alıyorum. En fazla 7 olur. O da en fazla. Bakalım.
KanaL D fanları ile alakası yokAllahım ya ne kanal d fanlığı bu diziyi izlemiyorlar ama kanal d aşkları hepsini destekliyor bari izleyin kanal d nin tüm dizilerini öyle kanal d fanı olun tabi yerse izlersiniz 13 dizi ve 2 proğram24 saat uyuma yok size hadi kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?