11 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

Haftaya da Celal Ile Ceren'i verseler keşke.

Kacak tan cok KPA izliyoruz atv sagolsun.

23.00'e kadar uzaması kötü her anlık düşer, seyirci diziyi terk eder. İyisi mi 22.00'de yarıda kesip bitirsinler diziyi.

Dizi yakında doktorlar tarafından uyku ilaçı olarak reçeteye yazılacak.
Uykusuzluğun çaresi Kurt Seyit. Sadece 15 dakika izle 10 saat kesintisiz uykunun keyfini çıkar.

Kurt Seyit ve Şura'nın düşüşü bazılarımızı çok sevindirmiş. Neyse o kişileri kutluyorum. İstedikleri olacak gibi.

Küçük Paşam wınn yapmış

KSŞ abde kim bilir neye yükselmiştir 4 totaliyle absi 9 dur şimdi...

Of of of dediğim gibi Recep reklamda olmasa düşecekti bile. 4 reytingi zor geçmiş. Bu anlık düşer ama.

Recep Ivedik full Reklamlı iyi gayet..

@xBUGRAx O Hayat Benim'in 3. Bölüm tekrarı var mı bu hafta? (Bugün hariç..)

Küçük Ağa bu hafta erken fark atmaya başlamış

Kurt Seyit ilk bölümden sıkıcı başlamasının cezasını çekiyor

Allahım ya ne kanal d fanlığı bu diziyi izlemiyorlar ama kanal d aşkları hepsini destekliyor bari izleyin kanal d nin tüm dizilerini öyle kanal d fanı olun tabi yerse izlersiniz 13 dizi ve 2 proğram
24 saat uyuma yok size hadi kolay gelsin

Kurt Seyit ve Şura'nın düşüşü bazılarımızı çok sevindirmiş. Neyse o kişileri kutluyorum. İstedikleri olacak gibi.
Bu denli sıkıcı bir dizinin yükselmesi garip olurdu zaten.

Günlerdir kimseye anlatamıyorum sonunda veriler ile kanıtlandı dediğim.

Dizinin tekrarı 1 reyting zor alıyor forumda herkes yükselecek diyor. Yahu arkadaşlar senelerdir reyting tartışmasak bu işin içinde yeni yeni varsınız sanırım çok samimi söylüyorum.

KanalD ilk defa böyle dizi tuturdu hem reyting anlamında hemde konu olarak dram ve komedinin adresi Küçük Ağa

Ab si artar ama benden demesi şimdi nasıl güneşi beklerken total 5 abde 8-9 alıyor KSŞ da alır aynı tarz hata absi daha güçlü dizinin ama zirve şansı pek yok...

Kara Para Aşk özetinin reklamıyla alır Kurt Seyit`in yeni bölümde aldığı oranı. Bakın buraya yazıyorum.

Ben demiştim A/B'si en fazla 8 olur diye.

Lafımı geri alıyorum. En fazla 7 olur. O da en fazla. Bakalım.

Bakalım tns de nasıl oranlar alacak ks ve şura

Ya nasıl bir toplumda yaşıyoruz kalite akan dizi 4 alıyor anlıkta boş bir dizi kalite olmayan kalitesiz ve kötü oyuncuların dizisi 11 alıyor
yabancılar bize biryerleriyle gülüyorlardır

İnş.Kara Para Aşk tahminin doğru çıkar

Kurt Seyit ve Şura bu reytingleri haketmiyor. İnşallah TNS'de tam tersi bir durum olur.

KanaL D fanları ile alakası yok
Kurt Seyid Şura nın bekleneni vermemesi yüzünden olabilir
Zeytin Tepesi de çok ovülüyordu ama çok beğenilmedi