11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bir kere sen eger' uni toplumuna girmis olsaydin kadin-erkek dizisi ayirimi yapmazdin ve bu laflari soylemezdin..
İkinci cidden ama ciddi soyluyorum suanda univ'de 1 kisinin bile kvp izledigini duymadim tani inonu meslek okulunda isler nasil bilmem
ben senin cok lafini yakalamisimdir" yok su benim dusmanim o yuzden onun msjlarini begenen dusmanin olur" tabi sen aliskinsindir inkar'a bunuda inkar edersin ama bilen biliyo herseyi ve ben bazi seyleri de duydugum icin biliyorum.sende bikiyosun kendini o yuzden kendini bana anlattirma, msj bakmissin baya kafa yormaya calisip , yorumlarimin univ olgunlugunda olmadigina kanağat getirmmisin. Simdi sen univ'de (tabi univliysen..) yeni yetmesindir ilk 2 sene, bi univn sana verdigi bi hava bi kendini yuksek gorme yada hersey'i yaparim havalari veyahut herseyde en iyi gorunum cabasi.. Bunlar genelde ilk 2 senenin verdigi gazlardir ama 3. Sinifa geldiginde (tabi bu kafayla gidersen zor C- alirsin
) oyle kisilerle tanisip , seni yuze katliycak egitmenlerle ve herhangi deneyimli bi ceo'nun konf , sergi , panel gibi aktivitelere katilip, onlarin ne kadar mukkemel olmasina ragmen " hos goruslu, daha dogal yapmacikliktan uzak , toplumsal orgunun bi urunu sayarlar kendilerini herkezle ayni seviyedelermis gibi.. Bunlari gorunce bana ne oluyoki diyosun ve daha dogal , daha toplumsal humanistligi dusunen bi birey oluyosun ve yorumlarda daga kendini bisey gibi gostermektense ti'ye alip dogal olmak.. 2 sene daha atla tam olarak anlarsin. Bu arada gulum lafinla kendi imajina son noktayi koymus oldun benim gozumde...

Stvdada reklam vardı heralde ama oranı yine çok iyi harem iyi gidiyor

BBEB kaç dakika reklam almış tam olarak ? Şu an yayında gibi...

acun işini bilir nurullah gelsin artık anlıklar tavan yapar

Fark açılmaz bence. Ne zaman açılmış ki? 2 haftadır aradaki fark 1 reyting bile değil

Reklam alırsa fark çok açılır Revan, YST reklamdan müthiş dönüyor ama BBEB'in toparlanması zaman alıyor, bunu görüyoruz anlıklardan...

Acun daima zirvede. İlkere tekmeyi basar.

YST'de Hülya şov devam ediyor, jüriyi işin içine katmak çok çok çok iyi bir yöntem reyting için...

1-2'den çok galiba, Acun 12'ye çıkmış bile kurda göre.

Anlık olarak çıkabilir doğal. Sonra düşer. Veya Acun'da önemli bir şey vardır.

1-2 dakika reklam vermiş görünüyor. Kesin değil. Neyse net süreyi yarın arşivden bakarız.