11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

o dediklerini sen yapıyon galiba çok iyi biliyon baksana bizim öyle birşey yaptığımız yok yapsak böyle olmazdık geç o işleri yaşı muamma olan biri varsa o da sensin be gülüm üniliyim şöyleyim böyleyim dersin yorumların o olgunluğun çok uzağında hele bi de öbgzk fanlığın baya düşündürüyo ben ünili birinin öbgzk gibi kadın dizisinin fanı olabileceğini hiç sanmıyorum :D

Bir kere sen eger' uni toplumuna girmis olsaydin kadin-erkek dizisi ayirimi yapmazdin ve bu laflari soylemezdin..
İkinci cidden ama ciddi soyluyorum suanda univ'de 1 kisinin bile kvp izledigini duymadim tani inonu meslek okulunda isler nasil bilmem :d ben senin cok lafini yakalamisimdir" yok su benim dusmanim o yuzden onun msjlarini begenen dusmanin olur" tabi sen aliskinsindir inkar'a bunuda inkar edersin ama bilen biliyo herseyi ve ben bazi seyleri de duydugum icin biliyorum.sende bikiyosun kendini o yuzden kendini bana anlattirma, msj bakmissin baya kafa yormaya calisip , yorumlarimin univ olgunlugunda olmadigina kanağat getirmmisin. Simdi sen univ'de (tabi univliysen..) yeni yetmesindir ilk 2 sene, bi univn sana verdigi bi hava bi kendini yuksek gorme yada hersey'i yaparim havalari veyahut herseyde en iyi gorunum cabasi.. Bunlar genelde ilk 2 senenin verdigi gazlardir ama 3. Sinifa geldiginde (tabi bu kafayla gidersen zor C- alirsin :d) oyle kisilerle tanisip , seni yuze katliycak egitmenlerle ve herhangi deneyimli bi ceo'nun konf , sergi , panel gibi aktivitelere katilip, onlarin ne kadar mukkemel olmasina ragmen " hos goruslu, daha dogal yapmacikliktan uzak , toplumsal orgunun bi urunu sayarlar kendilerini herkezle ayni seviyedelermis gibi.. Bunlari gorunce bana ne oluyoki diyosun ve daha dogal , daha toplumsal humanistligi dusunen bi birey oluyosun ve yorumlarda daga kendini bisey gibi gostermektense ti'ye alip dogal olmak.. 2 sene daha atla tam olarak anlarsin. Bu arada gulum lafinla kendi imajina son noktayi koymus oldun benim gozumde...

acun işini bilir nurullah gelsin artık anlıklar tavan yapar :D

YST'de Hülya şov devam ediyor, jüriyi işin içine katmak çok çok çok iyi bir yöntem reyting için...