Şekil olm onlarwarlords un imzaya bak i ler yok ı lar var baya gülüyom bugün
4 reytingi beyaz tv flash tv alsa coşma olur da hde gibi 17 reyting görmüş dizi için 4 diptir ne coşması mahsun artık biü ye odaklanmış durumda hde bitti malesef efsanevi ilk bölümlerine yazık oluyo
Kanal D 22.45'e kadar reklamsız gidecek. Acun 21.30 gibi reklama girdiğinde Rtük bilir 10-11'i bulur.
Eskiye gör öyle tabi ama geçen haftlarda tamamen çökmüştü, şimdi umut vaad ediyor, yarın 4 reyting alsa ATV bayram eder, 4 çok kötü bir reyting değil...
- - - Ekleme - - -
Acun da BBEB'e uyup uzun süre reklamsız akmak için 21:00'da reklama girdi, şimdi çıktı bile...
Ne ara girmiş. Acun da az çakal değil zaten.
Evet ben acik oynarim..sizin gibi ozel mesajlarda nasil davranalim kimlerle bir olup kimlerle dusman olalim, kimin msj'larini begenelim, bizim gurubumuzdaki kisiler karsi tarafin msjlarini begenirse uyarma msj yazalim yapmiyorum.alttan oynamiyorum malesef siz eglenme isini baya bi buyuttmussunuz,yas ortalAmasi cidden muamma...
o dediklerini sen yapıyon galiba çok iyi biliyon baksana bizim öyle birşey yaptığımız yok yapsak böyle olmazdık geç o işleri yaşı muamma olan biri varsa o da sensin be gülüm üniliyim şöyleyim böyleyim dersin yorumların o olgunluğun çok uzağında hele bi de öbgzk fanlığın baya düşündürüyo ben ünili birinin öbgzk gibi kadın dizisinin fanı olabileceğini hiç sanmıyorum
Star kaç dakikadır reklamda 2 dilimdir son sırada listede.