11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Yakup işte kendi ile eğleniyor gelip reyting konusuna destere profilimdeki resme bak diyor ne beklersin :)

haftasonu zevksiz oluyo reytinglerde en zevkli günler perşembe,pazartesi,salı,çarşamba,cuma sırasıyla :D

Ben Bilmem Rtük Bilir 20-21 aralığında da mı reklam vermedi yahu. Hiç oynamamış reytingler.

Kanal d ve hde gitgide uçuyor hde sonunda atvyi memnun etmeye başlıyo heralde

destere geçen hafta hde den çok şikayetçiydi kesin izlemedi bu hafta dizi yükselmeye başlamış :))))))))

ATV coştu, sanırım diziye aksiyon geldi nihayet...

endgame sen de bazen komik oluyon he :d :d reytingleri görmeden senin yorumu okudum dedim heralde 8-9 falan aldı bi baktım 4 :d coşamaya bak hele :d

- - - Ekleme - - -

ATV coştu, sanırım diziye aksiyon geldi nihayet...

endgame sen de bazen komik oluyon he :d :d reytingleri görmeden senin yorumu okudum dedim heralde 8-9 falan aldı bi baktım 4 :d coşamaya bak hele :d

- - - Ekleme - - -

Takas HDE 2 alan bir dizi, 4 alması baya coştuğunu gösterir. :D

%100 artış. :)

- - - Ekleme - - -

geçen hafta 2-3 lerde olan dizi bu hafta 4 lere çıkınca bu cosma oluyo :)

warlords un imzaya bak i ler yok ı lar var :d baya gülüyom bugün :D

Takas HDE 2 alan bir dizi, 4 alması baya coştuğunu gösterir. :D

%100 artış. :)

4 reytingi beyaz tv flash tv alsa coşma olur da hde gibi 17 reyting görmüş dizi için 4 diptir ne coşması :D mahsun artık biü ye odaklanmış durumda hde bitti malesef efsanevi ilk bölümlerine yazık oluyo

Kanal D 22.45'e kadar reklamsız gidecek. Acun 21.30 gibi reklama girdiğinde Rtük bilir 10-11'i bulur.

Yakup işte kendi ile eğleniyor gelip reyting konusuna destere profilimdeki resme bak diyor ne beklersin :)

Evet ben acik oynarim..sizin gibi ozel mesajlarda nasil davranalim kimlerle bir olup kimlerle dusman olalim, kimin msj'larini begenelim, bizim gurubumuzdaki kisiler karsi tarafin msjlarini begenirse uyarma msj yazalim yapmiyorum.alttan oynamiyorum malesef :d :d siz eglenme isini baya bi buyuttmussunuz,yas ortalAmasi cidden muamma... :d :d