11 Kasım 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Totalde an itibari.1.Eşim
Bilir
9.44,2.FarklıDesenler5.38
rating4.Harem 4.59 rtg
3.Hayat Devam Ediyor 4.60
5.Yeteneksizsiniz
(reklam3.55 rtg

4 reytingi beyaz tv flash tv alsa coşma olur da hde gibi 17 reyting görmüş dizi için 4 diptir ne coşması :D mahsun artık biü ye odaklanmış durumda hde bitti malesef efsanevi ilk bölümlerine yazık oluyo

Eskiye gör öyle tabi ama geçen haftlarda tamamen çökmüştü, şimdi umut vaad ediyor, yarın 4 reyting alsa ATV bayram eder, 4 çok kötü bir reyting değil...

- - - Ekleme - - -

Kanal D 22.45'e kadar reklamsız gidecek. Acun 21.30 gibi reklama girdiğinde Rtük bilir 10-11'i bulur.

Acun da BBEB'e uyup uzun süre reklamsız akmak için 21:00'da reklama girdi, şimdi çıktı bile...

Eskiye gör öyle tabi ama geçen haftlarda tamamen çökmüştü, şimdi umut vaad ediyor, yarın 4 reyting alsa ATV bayram eder, 4 çok kötü bir reyting değil...

- - - Ekleme - - -

Acun da BBEB'e uyup uzun süre reklamsız akmak için 21:00'da reklama girdi, şimdi çıktı bile...

Ne ara girmiş. Acun da az çakal değil zaten. :D

o değil de show tv kötü durumda bütün dizileri reyting kaybı yaşamış üstüne üstlük acun gibi birini de kaybetmiş
show tvnin bir an önce fatih dizisi 41 dizisi bir milyon tl ödüllü bilgi yarışmasını benzemez kimse sana yarışmasını yayınlamaya başlaması gerekiyor yoksa en çok izlenen 6. kanal bile olabilir

Ne ara girmiş. Acun da az çakal değil zaten. :D

Acun bu işlerin kitabını yazmış insan zaten, programını nerde böleceğini uzun matematiksel işlemler sonucunda hesaplıyordur Allah bilir. :D

Bugün reklam dönüşü reytingler düşük olur diye iyice geç bölerse şaşmamak lazım...

Bu arada Acun'un ikinci parçası BBEB'den de az reklam almış olacak. :)

Evet ben acik oynarim..sizin gibi ozel mesajlarda nasil davranalim kimlerle bir olup kimlerle dusman olalim, kimin msj'larini begenelim, bizim gurubumuzdaki kisiler karsi tarafin msjlarini begenirse uyarma msj yazalim yapmiyorum.alttan oynamiyorum malesef :d :d siz eglenme isini baya bi buyuttmussunuz,yas ortalAmasi cidden muamma... :d :d

o dediklerini sen yapıyon galiba çok iyi biliyon baksana bizim öyle birşey yaptığımız yok yapsak böyle olmazdık geç o işleri yaşı muamma olan biri varsa o da sensin be gülüm üniliyim şöyleyim böyleyim dersin yorumların o olgunluğun çok uzağında hele bi de öbgzk fanlığın baya düşündürüyo ben ünili birinin öbgzk gibi kadın dizisinin fanı olabileceğini hiç sanmıyorum :D

Kanal D Star reklamdayken 10'un kıyısına kadar yürümüş. :)

Diğer kanallar da faydalanmış boşluktan..

21:00 - 21:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 9.94 , 2) STV:
5.56 , 3) FOX: 4.63 , 4) ATV:
4.55 , 5) STAR: 3.5

o dediklerini sen yapıyon galiba çok iyi biliyon baksana bizim öyle birşey yaptığımız yok yapsak böyle olmazdık geç o işleri yaşı muamma olan biri varsa o da sensin be gülüm üniliyim şöyleyim böyleyim dersin yorumların o olgunluğun çok uzağında hele bi de öbgzk fanlığın baya düşündürüyo ben ünili birinin öbgzk gibi kadın dizisinin fanı olabileceğini hiç sanmıyorum :D

Mesajının üstlerini hiç okumadım ama sondaki cümle hayli yanlış.

Tamamen yazdığın gibi senin sanman, ünili olunca ÖBGZ seviyesi düşük mü kalıyor, Vadi mi izlemek gerekiyor ? Ben anlayamadım açıkçası...

YST 21:28'de bölündü, bölünmeden önce de kötü performansları bitirdi Acun, Acun çok kurnaz...

Sıradaki dlimde Kanal D 10+ olur, Star da hemen peşinde olur (8-9)...

YST'de en iddialılar bildiğiniz gibi 21:45-22:15 arasına konuyor, o nedenle şu an başarılı ama çok reyting getirmeyecek bir ressam var sahnede...

Acun Aref'i ve Sefa'yı çıkardı Kum sanatı yapanı da çıkardı galiba Nurullah çıkmadı galiba bekliyoruz onu da :D