Onur_35
Favori Üye
kanald reklamsız kayip sehir yayinliyor reklam koysa düsecek bugun maç var kayip sehir dibi görecegi kesin yalan dünyanin absi çökecektir ayni sekilde huzur sokagida dip yapacaktir maç nasil etkiliyor görün
kanald reklamsız kayip sehir yayinliyor reklam koysa düsecek bugun maç var kayip sehir dibi görecegi kesin yalan dünyanin absi çökecektir ayni sekilde huzur sokagida dip yapacaktir maç nasil etkiliyor görün
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"] KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"] ATV[/TD]
[TD="align: center"] 11.10.2012[/TD]
[TD="align: center"] 20:49:08[/TD]
[TD="align: center"] 23:24:22[/TD]
[TD="align: center"] 13,11[/TD]
[TD="align: center"] 34,87[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"] 2[/TD]
[TD="align: center"] KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD="align: center"] ATV[/TD]
[TD="align: center"] 11.10.2012[/TD]
[TD="align: center"] 19:55:32[/TD]
[TD="align: center"] 20:49:08[/TD]
[TD="align: center"] 8,22[/TD]
[TD="align: center"] 22,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
vadi farkı. totalde bu reytingleri almak tns de süper ötesi fb maçı bile totalde 12 göremiyo diğer diziler en fazla 10 alıyo
Senin yorumlarını okuduğum zaman gülmekten karnım ağrıyo gül gül ölüyorumtns de vadini ab si düşük çıkınca soruınlu oldu tns çok gülüyorum bu yorumlara
sağol ama yorumun sonunda gülücük yok yokssa gülmedin mi ben snn mesajlarında gülmekten ağrılar giriyor karnıma😀d
Senin yorumlarını okuduğum zaman gülmekten karnım ağrıyo gül gül ölüyorum
Niye gerçekleri yazdığım için mi güleyim ?sağol ama yorumun sonunda gülücük yok yokssa gülmedin mi ben snn mesajlarında gülmekten ağrılar giriyor karnıma😀d
Niye gerçekleri yazdığım için mi güleyim ?
yok 16-17 li reytnigli hayallerinze gülün gerçekler burda totalde 13 ab de 9 reyting
reklam olması bişi değiştirmez sonuçta alamadıo reklamları da hesaba katıp konuşacaktınız o zaman büyük laf etmicektinizonur şuna cevap verme aga reytingler ortada fark attık tüm dizilere cevap verme
- - - Ekleme - - -
biz anlıklarda dedik onu biz derken ben dedim anlıklarda 14 gördük çünkü 15 lik dizillerin çoğumda 7-8 dk reklam mevcuttu senin derdin ne