11 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
uek iyo gitmis tebrikler. fakat kvp dusmus

Vadi yi tebrik ediyorum iki grubtada ilk ikiyi kapatarak rakiplerine fark atmis helal olsun. Dizi yine Total de 13 Reytingle haftaninen fazla izlenen dizisi olmus ama AB de aldigi 9.4 Reyting biraz tuhafima gitti. cünkü Totalin icinde AB de var ve Totalin AB de 4 reyting daha fazla izlenmis olmasi AB olmayan grubta Vadi nin yaklasik 15-16 Reyting aldigini gösterir.UEK

Veda dan cokda iyi bir baslangic yapmamis ve bence önümüzdeki haftada düsecektir. Bence Kanal D Veda dizisinde israrli olsaydi Veda bu dizi den daha iyi sonuclar alirdi.

herkeze hitap eden mi karsısında rakip yoktu ustura tekrardi bu hafta milli maç var bak bakayim kaç alıyor :d

Hic kimsenin basarisini cekemiyosun kemal, nasil bi tarzin var senin anlamadim?? Sbt de sadece seksenler 9 almis
Ama sbt de kuzey le pis yediliyi topla 9 ediyo zaten :d
( tns seksenleri olcseydi ona gore cvp vericektim ama olcmedigi icin sbt ye gore cvp verdim)

Hic kimsenin basarisini cekemiyosun kemal, nasil bi tarzin var senin anlamadim?? Sbt de sadece seksenler 9 almis
Ama sbt de kuzey le pis yediliyi topla 9 ediyo zaten :d
( tns seksenleri olcseydi ona gore cvp vericektim ama olcmedigi icin sbt ye gore cvp verdim)

pis yedili kuzey peki sakarya fırat ? :)

Vadi yi tebrik ediyorum iki grubtada ilk ikiyi kapatarak rakiplerine fark atmis helal olsun. Dizi yine Total de 13 Reytingle haftaninen fazla izlenen dizisi olmus ama AB de aldigi 9.4 Reyting biraz tuhafima gitti. cünkü Totalin icinde AB de var ve Totalin AB de 4 reyting daha fazla izlenmis olmasi AB olmayan grubta Vadi nin yaklasik 15-16 Reyting aldigini gösterir.UEK

Veda dan cokda iyi bir baslangic yapmamis ve bence önümüzdeki haftada düsecektir. Bence Kanal D Veda dizisinde israrli olsaydi Veda bu dizi den daha iyi sonuclar alirdi.

Veda pek gelişebilecek bir dizi değil, hikaye çok yavaş, bence revize edilip öyle gelse anca başarılı olur... Umutsuz daha doğru bir tercih gibi duruyor...

yakup cidden çok komiksin :D sakarya kaç alıyor merhaba hayat kaç sbt göre konusuyoruz demi bekle simdi :)

total

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]SAKARYA FIRAT[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:34:24[/TD]
[TD]01:35:37[/TD]
[TD]5,66[/TD]
[TD]13,6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab

[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SAKARYA FIRAT[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]3,84[/TD]
[TD]9,64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

salı merhaba hayat

total

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]MERHABA HAYAT[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]20:31:12[/TD]
[TD]01:17:41[/TD]
[TD]3,71[/TD]
[TD]9,04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]MERHABA HAYAT[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]6,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:)

Salı-çarşamba-perşembe günlerinde lider diziler olmasaydı, kalan diziler yine aynı reytingleri alırdı bence, hiç biri güçlü rakip değil, belki Seksenler ve Pis Yedili biraz daha dişli olabilir.

SBT'de hayretle gördüğüm shr'ler tns'de araki bul...TNS'de herkes uyuyor galiba (b)

yakup cidden çok komiksin :D sakarya kaç alıyor merhaba hayat kaç sbt göre konusuyoruz demi bekle simdi :)

total

[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]SAKARYA FIRAT[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]5,66[/TD]
[TD]13,6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab

[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SAKARYA FIRAT[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]3,84[/TD]
[TD]9,64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

salı merhaba hayat

total

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]MERHABA HAYAT[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]3,71[/TD]
[TD]9,04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ab

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]MERHABA HAYAT[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]6,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:)

Ona bakarsan bi de ustura var ee bunlari toplayinca belki sali rakipleri fazla olabilir.. Eve gidince bi karsilastirma yaparim sana..

Fks14 vadi düşmemiş totalde 2 reyting artmış ab aynı ama geçen hafta maç vardı ab sallama olmuş totalde 13 ne demek tns de :D Özet 8 :D

Veda patlama yapacaktı hakkaten patlamış. 😀d

Hayatımın Rolü haftaya final yapar.

Ağır Roman ne olur belli olmaz iç yapım sonuçta...

Suskunlar Show'u idare eder.

Umutsuzlar orta karar başlamış. Bence gayet iyi.

Vadi total'de yine en yüksek oranı almış. A/b'de düşük olması normal. :)

ustura kemal mi yoksa pis yedili + kuzey + sakaryamı :)

Kreys bu kez sana katılıyorum.

Öbgzk'nin karşısında rakip yoktu, boştu.

-Ustura tekrardı.
-Son Yaz ve Evlerden Biri'nin potansiyeli belli zaten 1 küsür alıyorlar.
-Merhaba Hayat desen 3 aldı.
-Adam gibi rakip sadece seksenler vardı.

Muhteşem'in karşısında Kuzey Güney, Pis Yedili ve Sakarya Fırat 3'lüsü var. 3'ü de dişli rakip. Pis Yedili coştu zaten bu sene.

Son düzenleme: