Herkese eşit hitap eden ÖBGZ mi dememiz lazım bu sıralamaya bakarak ?
uek iyo gitmis tebrikler. fakat kvp dusmus
herkeze hitap eden mi karsısında rakip yoktu ustura tekrardi bu hafta milli maç var bak bakayim kaç alıyor
Hic kimsenin basarisini cekemiyosun kemal, nasil bi tarzin var senin anlamadim?? Sbt de sadece seksenler 9 almis
Ama sbt de kuzey le pis yediliyi topla 9 ediyo zaten
( tns seksenleri olcseydi ona gore cvp vericektim ama olcmedigi icin sbt ye gore cvp verdim)
Vadi yi tebrik ediyorum iki grubtada ilk ikiyi kapatarak rakiplerine fark atmis helal olsun. Dizi yine Total de 13 Reytingle haftaninen fazla izlenen dizisi olmus ama AB de aldigi 9.4 Reyting biraz tuhafima gitti. cünkü Totalin icinde AB de var ve Totalin AB de 4 reyting daha fazla izlenmis olmasi AB olmayan grubta Vadi nin yaklasik 15-16 Reyting aldigini gösterir.UEK
Veda dan cokda iyi bir baslangic yapmamis ve bence önümüzdeki haftada düsecektir. Bence Kanal D Veda dizisinde israrli olsaydi Veda bu dizi den daha iyi sonuclar alirdi.
Merhaba hayat
yakup cidden çok komiksin sakarya kaç alıyor merhaba hayat kaç sbt göre konusuyoruz demi bekle simdi
total
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]SAKARYA FIRAT[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:34:24[/TD]
[TD]01:35:37[/TD]
[TD]5,66[/TD]
[TD]13,6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ab
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SAKARYA FIRAT[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:34:24[/TD]
[TD]01:35:37[/TD]
[TD]3,84[/TD]
[TD]9,64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
salı merhaba hayat
total
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]MERHABA HAYAT[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]20:31:12[/TD]
[TD]01:17:41[/TD]
[TD]3,71[/TD]
[TD]9,04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ab
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]MERHABA HAYAT[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]20:31:12[/TD]
[TD]01:17:41[/TD]
[TD]2,4[/TD]
[TD]6,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
SBT'de hayretle gördüğüm shr'ler tns'de araki bul...TNS'de herkes uyuyor galiba
Ona bakarsan bi de ustura var ee bunlari toplayinca belki sali rakipleri fazla olabilir.. Eve gidince bi karsilastirma yaparim sana..
TNS'nin reytingleri gıdım gıdım.SBT daha az kanalı dikkate alıyor sanki, TNS'de neredeyse her kanala pay gidiyor gibi...
ustura kemal mi yoksa pis yedili + kuzey + sakaryamı