TNS'nin reytingleri gıdım gıdım.
Doğru olan o gibi sanki, çok yüksek reytinglerin olması tuhaf olur, bir aralara 25'ler falan havada uçuşuyordu.
TNS'nin reytingleri gıdım gıdım.
Veda pek gelişebilecek bir dizi değil, hikaye çok yavaş, bence revize edilip öyle gelse anca başarılı olur... Umutsuz daha doğru bir tercih gibi duruyor...
hahaha evet tüm türkiye oturup tv izlerdik ne gunlerdiDoğru olan o gibi sanki, çok yüksek reytinglerin olması tuhaf olur, bir aralara 25'ler falan havada uçuşuyordu.
ÖBGZ boşluktan değil de gerçekten iyi bölüm yayınladığından da yükselmiş olabilir, sezonun en akıcı bölümüydü sanki...
umutsuzun ab reytingi vedadan daha düşük aynı veda 6 yı bulmuştu vedanın yeri değişmemeliydi ..
hahaha evet tüm türkiye oturup tv izlerdik ne gunlerdi
5,21 almış aslında, şu bir gerçek ki, 20:00-22:00 arası daha boş bir saat, Umutsuz da o saatte Veda kadar izlendi, Veda en tehlikeli saate koyuldu...
Yien de yeri değişmese de düşebilirdi...
Ama artık çok geç konuşmak için, maalesef veda kaldırılmak üzere, toparlanma ihtimali sıfır...
- - - Ekleme - - -
Biz de aklıllanıyoruz.
suskunlar veda ağır roman hepsi batmış
tubayla baglantılı herkesin dizisi batmış gibi )) tubanın kocasının dizisi tuanın eski patnerinin dizisi.. baklım tubanın dizisi nasılolacak tabi onur patner begenebilirse ))
tubayla baglantılı herkesin dizisi batmış gibi )) tubanın kocasının dizisi tuanın eski patnerinin dizisi.. baklım tubanın dizisi nasılolacak tabi onur patner begenebilirse ))
Vadi haftalıkta dizileri ezdı geçti yine
Sbt nin ab grubu tns nin ab sinden daha gerçekçi tns ab de karadayının total ab den yüksek çıkmıştı
Aksiyon sahneleri total'de daha çok rağbet görüyor, onun etkisiyle ilk bölüm total'de tırmandı...
umutsuzun ab reytingi vedadan daha düşük aynı veda 6 yı bulmuştu vedanın yeri değişmemeliydi ..
Yalnız Star'ın tutan dizi yok. Acun'u da almasaymış yine batacakmış.
Evlerden Biri ve Hayatımın Rolü'nü dehlerler. Ağır Roman ve Dila da parlak değil...