Hmm aynen, sen kurnaz olma da ben fesat olurum.Valla senin dışında öyle algılayan yoktur herhalde kendi fesatlığın.
Arkadasim dogru konusmuyorsunuz Ramo ile ilgili ilk sezon tum reytinglere bakilsin ramo zaten sali gunude izlendi ilk sezon bolumleri 1 kez 5.79 aldi gerisi hep 6 ustu 7 ustu 8 ustu bile izlendi nie garip konusuyorsunuzKırmızı Oda ufak tefek iniş çıkışlarla yoluna tam gaz devam ediyor tebrikler.
Hercai'nin oranları da kanala yeterli fazla düşmemiş.
Arka Sokaklar için yorum yapmaya değmez, bildiğimiz gibi.
Ramo onca değişikliğe rağmen tutundu, demek ki tek önemli olan SENARYO'ymuş. Kocaman tebrikler.
Akrep çok iyi başlamış, ben 6+ alacağını sanmıyordum, kendi düşüncem gelecek hafta düşecektir ki umarım düşmez.
Sen garip konuşuyorsun asıl. Ben Ramo ilk sezonda battı, ikinci sezon yükseldi diye oranlar hakkında bir şey mi yazdım da bu şekilde bir tepki verdin. Haddini bil.Arkadasim dogru konusmuyorsunuz Ramo ile ilgili ilk sezon tum reytinglere bakilsin ramo zaten sali gunude izlendi ilk sezon bolumleri 1 kez 5.79 aldi gerisi hep 6 ustu 7 ustu 8 ustu bile izlendi nie garip konusuyorsunuz
Bütün diziler ikinci sezon düştü. Ramo şu an salı olsa daha kötü alırdı. EDHO ile birbirlerini etkilediği çok net. Bir de Masumlar Apartmanı geldi. Salı Ramo'nun işi zor olurdu.Arkadasim dogru konusmuyorsunuz Ramo ile ilgili ilk sezon tum reytinglere bakilsin ramo zaten sali gunude izlendi ilk sezon bolumleri 1 kez 5.79 aldi gerisi hep 6 ustu 7 ustu 8 ustu bile izlendi nie garip konusuyorsunuz