11 Aralık 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    22
Demet Evgar bu dizide yok ki. :A
Kimden bahsettiğimi anlamadın mı yani? :A

Aynen canım öyle bir boşluk ki kendisi hariç 6 dizinin daha yayınlandığı günde 10-11 reyting almıştı. Allah herkese böyle boşluk nasip etsin. :A
Sana göre geçen hafta Kırmızı Oda ABC1'de Sadakatsiz'i de geçmişti. Artık nasıl delirmişsen, oranları değiştirip önüme koymuştun. Yani böyle reaksiyon göstermen normal aslında. :A

Sana göre geçen hafta Kırmızı Oda ABC1'de Sadakatsiz'i de geçmişti. Artık nasıl delirmişsen, oranları değiştirip önüme koymuştun. Yani böyle reaksiyon göstermen normal aslında. :A
Sonradan anladım. :A

Ay yok artık iftiranın bu kadarı. 😱 AB'de geçti ve ABC1'de de Sadakatsiz'le aradaki fark azaldı demiştim ama her zamanki gibi yanlış anlamışsın yazık. :A Ayrıca her hafta en çok izlenen dizi konusu açan biri olarak hangi grupta kimin önde olduğunu bilirim herhalde değil mi. :A

Neyse ne, kahrolsun Piraye.
Ayşe gibi uzaktan bakarsın anca. :A

20201208_184448.jpg

• Sinir Bozucu
Reactions: serhatt
Ay yok artık iftiranın bu kadarı. 😱 AB'de geçti ve ABC1'de de Sadakatsiz'le aradaki fark azaldı demiştim ama her zamanki gibi yanlış anlamışsın yazık. :A Ayrıca her hafta en çok izlenen dizi konusu açan biri olarak hangi grupta kimin önde olduğunu bilirim herhalde değil mi. :A

20201208_184448.jpg
maxresdefault (10).jpg

• Güldürdün
Reactions: Aserat

Ekli dosyayı görüntüle 96179
Dejavu hissine kapıldım nedense, öyle miydi. :A

Dejavu hissine kapıldım nedense, öyle miydi. :A
Senin için mesajı tekrar buldum ve evet yanlış anlamışsın. :A Sadece AB'de geçti demişim ve önce KO'dan bahsettiğim için diğer grupta da ilk başta onun (11.43) sonra Sadakatsiz'in (11.82) oranını yazmıştım. :A

Bu hafta AB'de KO 11.78, Sadakatsiz 11.72 aldı yani geçti. :Z Yine ABC1'de de çok az fark (11.43-11.82) var az ötede çatlayabilirsin. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Hercai
Total’de 5.98 reytingle 6.
AB’de 3.01 reytingle 13.
ABC1’de ise 4.40 reytingle 8.oldu.

Ramo
Total’de 6.77 reytingle 4.
AB’de 4.60 reytingle 4.
ABC1’de ise 6.03 reytingle 3.oldu.

KırmızıOda
1. Total'de 8.48
1. AB'de 11.86
1. ABC'de 10.45

ArkaSokaklar
Totalde 7.87 reytingle 2. olurken
AB'de 4.27 reytingle
ABC'de 5.34 reytingle iki grupta da 5.oldu.

PayitahtAbdülhamid
Total : 3,05
AB : 3,29
ABC1 : 3,42

Akrep aşağı yukarı beklediğim oranlarda başlamış. Ben Total’i de 5 bandında bekliyordum ama yine de fena bir başlangıç olmamış dizi adına.
Apar topar yayına sokulan bir diziye göre AB ve ABC1 bayağı iyi gelmiş. Şimdi iyi bir tekrar stratejisi yapmaları lazım. Tanıtımlarla yeterince duyuramadıkları diziyi tekrarlarıyla duyurmaları gerek.
Apar topar mı? :A Apar topar olduğunu sanmıyorum yani 2 hatadır Star deli gibi tanıtımını yaptı dizinin, sosyal medya pr’ı da güzel yapıldı. Yani 2 hafta iyi bir süre apar topar olmuyor. :A

Kırmızı Oda her zamanki gibi zirvede :Z
Akrep güzel bir başlangıç yapmış, bu haftaki tekrarları ile haftaya daha da yükselir.
Fox'un film hamlesi elinde patlamış. Olan Çocukluk'a oldu. Gelecek hafta oranları düşecektir, diğer haftalara göre.

• Harika
Reactions: STAR